90 dnovka od 27.7.

salamka

Juj ja som len zacala , mam len treti den :( , blbe je ze nikto somnou nezacal ale nevadi aspon mesiac minimalne to vydrzim :) ja praveze zboznujem ryzuuu aj zemiacikyyy aj vvsetko ostatne takze v podstate mam vsetky dni rada okrem bielkovinoveho, nejak som ho skoro hned prvy den nezvladla :D uvidime ako to bdue dalej :) inac mam doma dietne suchary, ja ich strasne lubim, nevies nahodou do ktoreho dna by som ich mohla zaradit? :) dnes si nedam asi ziadny dezert ani nic, ak bduem mlsna alebo hladna dam si salku melonu vodoveho a tym to asi hasne :)
A ty z kolkych kil chiudnes a kolko chces mat? :)

sajfina

salamka tak super,že si si tu morcadellu nedala :)...inak ja som mala na začiatku diéty tiež nafúknuté brucho a hnačky,hrôza,ale už sa to časom našťastie upravilo...ja mám dnes škroby,môj najmenej obľúbený deň,lebo nemám príliš rada ani zemiaky a ryžu už vôbec,takže škroby mám jednotvárne,dnes som mala zeleninovú polievku a v nej teda aj zemiačiky,ale ešte znesiem pečené zemiaky s uhorkovým šalátom :D ale už by som dala čokoľvek za zemiakové pyré,to milujem :) a teším sa na zajtra,hlavne na večeru na koláčik :D a ty máš koľký deň dnes?

salamka

ahoj sajfinkaa : ))))))))
Nooo nakoniec som si nedala morcadellu ale len zeleninku a kecup teda ako na obed, len menej :)
zajtra mam vitaminovy den tak bude veselo :D inac ale stale mam nafuknute brucho to je hruza neviem cco sa to deje :( ale to uz mam asi dva tyzdne...
A tebe sa ako dari? aky mas den? :)

wanesska

sajfina
Nie nemám a práve preto nemám predstavivosť aké recepty by som ešte mohla skusit totižto niejaké som na internete nasla ale dost malo..

wanesska

Ahojte baby!...No som jedna z Vás!Túto diétu držím len týžden takže mám ešte veeeeeľa pred sebou.Ale chcem Vás poprosit či niektorá z vás nemá recepty na túto diétu.Niečo ako jedálniček.Aj s polievkami a tak.Mohli by ste mi poradit?...ak máte niečo posielajte na Noe181@azet.sk...Ďakujem a držím všetkým pršteky!!..

majka__

Ziuu, napisala si to fakt dobre a myslim, ze si ani nikoho nenahnevala. myslim, ze ked skoncim v zmrzke, tak milu alebo nieco nezjem. totiz nie som velmi na sladke za posledne mesiace. proste mi sladke moc nechuti. a tu zmrzku - kopcek dva - si dam len vtedy, ked fakt chcem nieco zbodnut, ale nechcem toho vela. nenormalne sa tesim, ze v sobotu vecer koncim. super.

sajfina

wanesska a knihu 90 dnova rozlis.dieta máš?ak nie,tak ti ju pošlem na email,tam je na 90 dní vždy iný recept