PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?

Príspevok v téme: PLAKALI BY STE KVOLI MUZOVI S TYMITO VLASTNOSTAMI:?
Katka35

bez penazi, bez bytu, zenaty a nema v umysle sa rozviest, i ked s manzelkou uz nezije. nema vodicak, nema auto, je egosticky, strasne lenivy, buducnost neplanuje, nepomaha doma, ma nanic povolanie, je uz dost stary, coskoro asi dostane rakovinu koze, agresivny, vyhraza sa fyzickymi utokmi a strasne krici, nema ani maturitu.
pozitiva: je pekny, mily, napomocny ked sa mu chce, poslusny,ale treba ho usmernovat, lebo ma nizke IQ.
lebo dnes sa odstahoval a ja si idem oci vyplakat. stoji za to?

google

no uz mi to je jasne, Katka ide iba po dobre vyzerajucich/atraktivnych chlapoch, aby sa mohla pochvalit pred kamoskami. To sa teda cudujem, pri jej veku a take priority...No ako si Katka sama niekde pisala, makala si a schudla si 10 kg a vyzeras dobre, tak to chces aj od chlapa... Mohla by si sa z toho poucit a zobrat na vedomie, ze krasa nezabezpeci stastnu buducnost....Pekne deti mozes maj aj s bezne vyzerajucim chlapom....kolko je takych prikladov na svete....pekny rodicia niesu zarukou peknych deti.....

sade8

a na co by ti bol, ved to je ako dieta len ho stale nejako usmernovat aby nieco spravil, to mozno aj dieta je sikovnejsie... dobre tak ze odisiel - mozno ti to znie tvrdo ale ved je to pravda!!!!

google

Katka - po precitani tvojho uvodneho prispevku !!!!ABSOLUTNE NIE !!!!
z pekneho taniera sa nenajes....
ja viem, lahko sa to hovori, ale uuuuurcite existuje lepsi chlap pre teba....

sallome

No niekedy si aj my riadne lezieme na nervy a niekedy aj "taniere lietaju", dolezite vsak je, ze aj ked ho dokazem strasne vynervovat, nikdy na mna vulgarne neutocil, ani fyzicky a vzdy sa o nas dokazal postarat, to su tie najdolezitejsie atributy..

Petuska B

No vykreslila si ho ako dokonalosť samú :) Blahoželám ak si takého našla a ostatné môžme len tíško závidieť, ale to si nevšímaj :)

sallome

Petuska po 8. rokoch uz mam davno ruzove okuliare zlozene. A nie je dokonaly, takeho by som nechcela, a vlastne dokonalost je iba pojem :-) On je povahou cely po svojom otcovi, tak viem aky bude aj v buducnosti :-)
Krasny vtak nebol moj vymysel, citaj dole..

Petuska B

sallome - dokonalosť sama, až na to, že dokonalosť neexistuje, tak aby si neostala raz šokovaná. Milovať je krásne ale treba si zložiť ružové okuliare, zaujal ma ten krásny voňavý vták :)