Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

smutná1

msaj...dakujem ti za podporu a za radu....lebo ja bez slniecka a vody nevieeeem v lete byt :-) vsetko s mierou :-) a co sa týka maminy...tak je to cím dalej tým lepsie....myslím, ze si uz pomalicky nato zvyká...snád som to nezariekla...chi chi :-)) a dakujem, este raz....dúfam, ze bude vsetko v poriadku s malinkým

oxy

nerobte z jej mamky nejaku odludu! uz ju prestante riesit. to, ze prva jej reakcia nebola v sulade s tym, co smutna ocakavala este neznamena, ze je proti alebo ze sa netesi....
v celej tejto situacii predsa nie je podstatna reakcia buducej babicky, ale pripravenost, resp. nepripravenost tehotnej mamicky celit nastavajucim probleom, starostiam, odriekaniam,...
aby som nebola tercom utokov, tak dodam, ze samozrejme materstvo je aj o radostiach a stasti...

msaj

ahoj smutná1, sledujem tvoj príbeh od začiatku, takže ti chcem popriať, šťastné tehotenstvo a zdravé bábko, verím, že tvoja mamka, sa nakoniec so všetkým zmieri a bude šťastná, so školou sa nemusíš ponáhľať, uvidíš ako to budeš všetko zvládať a môžeš ísť študovať aj od budúceho roka, nič ti neujde, mám kamarátky, ktoré popri materskej študujú, zvládnuť sa to dá. A kľudne sa môžeš kúpať, opaľovať, plávať, bicyklovať a všetky iné bežné činnosti, si predsa tehotná nie chorá, sama mám tri deti,chodili sme aj plávať aj na túry, keď som bola tehotná, a všetko bolo v pohode našťastie. takže ti ešte raz prajem veľa veľa šťastia a zdravíčka

RNG

bublik, trochu klasickeho vzdelania nikomu neuskodi.
Vase problemy nie su nic noveho, ludia zili a trapili sa s podobnymi situaciami aj pred tisicmi rokov.
A podla mna je lepsie naucit sa na chybach druheho, nez na vlastnej kozi.

smutná1

baby, este by ma zaujímala aj taká vec..ze kedze som v 8.tt...ci sa môzem normálne kúpat na záhrade v bazéééne...voda nie je ladová..je taká akurát...a slniecko hreje..tak nemôzem odolat...nemôze to malinkému ublízit?

smutná1

taakze, si to môzem kludne kúpit?? a volajú sa nejako specialne alebo poviem, ze vitamíny pre tehotné????? a co priblizne stoja????? dakujeeem