velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...
Sklamala som mamku
kupat sa na kupalisku? to snad neyslis vazne?! keby si vedela, co vsetko v tej vode moze byt (a vela x aj je), tak by si do nej nevosla ani netehotna...
no hej, musím si dávat pozor, a nesmiem byt stále v strese...preto mi aj doma ponúkli, ci nejdem s nimi stanovat na pár dní....sa odreagovat...som súhlasila...a tak sa chcem spýtat, ci sa môzem kúpat na kúpalisku??? ci je to bezpecné....dakujem
smutna1 ziadne strachy, naveky sama neostanes len preto, ze budes mat babo... poznam mnoho parov, ktore sa dali dokopy ked bola baba slobodna mamicka a chlapom to vobec neprekazalo... prave naopak, mas vyhodu lebo odradis len takych, ktori to nemyslia vazne a chcu si len uzit. budu sa o teba zaujimat normalni a zodpovedni chlapi a to je teda dost velka vyhoda. a po druhe, chlapov pritahuje ked vidia, ze je zena samostatna, a ked este budu vidiet ze sa aj dokazes sama starat o dieta (teraz ti este budu pomahat rodicia, no casom sa osamostatnis) tak si ta budu viac vazit. a z priatela si nic nerob, niektori chlapi su skratka slabosi, keby priroda nechala tehotenstvo a porod na nich, pravdepodobne by ludstvo vyhynulo :-D tak bud silna, hlavu hore, ty to dokazes a uvidis aka budes stastna ked sa to malicke narodi a aka budes na seba hrda aj vsetci okolo teba ked zacne robit prve pokroky... vela stastia a neboj, zvladnes to aj bez chlapa! uvidime ci on to zvladne bez teba :-)
lenze ja nefajcím....len som sedela vedla mamky...ktorá fajcila...ale to je teraz jedno...ja viem, ze nie som prvá ani posledná...ktorej sa toto stalo...ale v zivote nikdy by ma nenapadlo, ze akurát ja tak dopadnem...vzdy som si myslela, ze budem mat bábätko, ktoré sa narodí do úplnej rodiny ktorá sa velmi miluje....po tom som velmi túzila...a nikdy by ma nenapadlo, ze budem mat priatela co ma bije....mozno je to choré, ale ja ho stále lúbim...no otlkat sa predsa nenechám...vstúpila som si do seba, a povedala, som si ze to vydrzím...aj ked je to velmi tazké...a bojím sa ci to vôbec zvládnem...dakujem Bohu, ze mám pri sebe takých skvelých ludí ako mám....ale aj tak mám velký strach...nechcem ostat navzdy sama...to nechcem :-(((
fajcenie cez tehotenstvo povazujem za maximalne nezodpovedne! a neznasam uplne najviac ked ide pekna mlada mamicka s kocarikom a malym dietatom a fajci
fajcenie cez tehotenstvo povazujem za maximalne nezodpovedne! a neznasam uplne najviac ked ide pekna mlada mamicka s kocarikom a malym dietatom a fajci
asi to nie je dobré, ale zasa až také škodlivé to tiež nie je, mám zopár kamárátok tuhých fajčiarok, ktoré fajčili celé tehotenstvo aj počas kojenia, a majú zdravé deti, dnes už dospelé, naproti tomu mám aj kamarátky, ktoré nikdy nefajčili, žili úplne zdravo a majú detičky,ktoré majú atopický exém alebo alergiu, alebo astmu, tak myslím, že v normálnej miere by to nemalo uškodiť, a ako povedala malickasom, nie si prvá ani posledná, ktorej sa to prihodilo, . mám susedu, ktorej dcéra flákala a ponocovala od 12ich rokov a tiež mi hovorila, ako sa bojí, že raz príde tehotná, no náhoda chcela, že sa nedožila 15stky, a potom povedala, že keby radšej prišla tehotná a mohla baviť vnúča, nuž tak aj takéto sa stáva, a treba sa na to pozrieť aj z inej stránky. A radšej dieťa vychovávať sama bez otca za pomoci rodičov, aj keď si to nevieš teraz predstaviť, nebude to až také strašné, neboj,
no, ja viem, ze som neni asi najlepsie dcéra na svete, a velmi trápim rodicov....ja to vsetko viem a mrzí ma to...ale ja som nevedela, ze je takýto...a neplánovala som ostat tehotná..ale stalo sa...a na to malické sa velmi tesím....aj ked to bude bez otca velmi tazké...a neviem si to ani predstavit...ale snád to vsetko zvládneme....dúfam.....
a chcem sa este spýtat, otázku, tak trosku od veci, ale chcem vediet, ci to môze malému uskodit.....bola som vonku s maminou a sedeli sme na húpacke...a ona fajcila jednu za druhou...lebo sme mali rozhovor...a ja som sa sem tam nadýchla dymu...môze to uskodit malému????? snád nie...dakujem...
milostpani, neni prva ani posledna...nesud a nehovor hop...
milostpani: nedá mi nereagovať, práve preto, že nevieš čoho sa môžeš dožiť, by som také reči ani nevypustila z úst, môžeš si dcéru vychovať akokoľvek dobre si budeš myslieť a tiež sa jej to môže prihodiť.