Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

milostpani

elienka babatku sa nic nestane, ani tebe, to sa ti nikdy neprihodilo, ked si tehotna nebola? Akurat, keby si toho vypila viac, mala by si riadnu sracku, to je vsetko.
smutna mat dceru ako ty, radsej by som si to hodila. Dufam, ze tu svoju lepsie vychovam a nenecha sa nabuchat nejakym niktosom.

beb

Ahoj smutná, je super, že si sa rozhodla, ako si sa rozhodla, že sa na malé tešíš.
Určite si prekonala veľa strachu a nepokoja. Takže teraz musíš dávať na seba pozor. Ale chcem sa vyjadriť k Tvojmu "priateľovi". Ak sa takto správa už teraz, háda sa , bije ťa dokonca, tak tu niet, čo riešiť. Myslím, že k lepšiemu sa nezmení, lem k horšiemu. Myslím, že svadbu nasilu netreba, lebo potom by to mohlo byť ešte horšie pre Teba i dieťa.Ja by som od takého utekala čo najďalej.Je to teraz úplne jedno, že je to jeho dieťa. Takto sa normálny muž k žiadnej žene a hlavne k matke svojho dieťaťa predsa nespráva. Asi nie je zrelý, asi nie je v poriadku po psychickej stránke. Uteč od neho. želám veľa zdravia a šťastný koniec.

msaj

hlavne nestresuj, kľud a choď si zaplávať alebo niečo iné čo ťa baví, kde vypneš, najlepšie by bolo , keby si niekam na pár dní úplne vypadla , prídeš na iné myšlienky a tak.

smutná1

ja viem...som zistila, ze je to chorý clovek....rozhodla som sa, ze sa s ním uz neuvidím....ale asi iba na cas..pretoze je otcom môjho dietata....na nejaké 2 ci 3 mesiace...nechám ho vytrápit...a bud sa uvedomí alebo nie....ked nie, tak budem malé vychovávat sama...dúfam, ze malinké je v poriadku....nechcem o neho príst...to by som mu nikdy neodpustila....

msaj

kľudne sa vykecaj aj tu, podľa reakcií tvojho priateľa mám pocit, že má 15 rokov, takže asi by som ho tiež poslala do kelu, ak s ním chodíš tri roky a spávaš len s ním, nemusíš ho presviedčať, že to je jeho, a keď to nechápe alebo nechce vedieť, tak je to jeho problém, je detinský a občas aj ty, ale ste ešte mladí, ty musíš byť ale teraz silnejšia, ty budeš tá, ktorá porodí a bude sa musieť starať o bábo, on ti môže pomáhať, ale zjavne nechce, tak ho nechaj nech sa škvarí, vykašli sa naňho aspoň načas, aby si vedela ako bude reagovať. Tvoji rodičia ti pomôžu, aj keď si im nabúrala plány a možno aj sklamala, ale raz si ich dcéra, a tak budú pri tebe, či už budeš s tým idiotom alebo nie. vydávať sa nemusíš a ani s ním nemusíš byť. a osobne by som svojej dcére povedala, nech radšej ostane sama, že jej pomôžeme, ako mať na krku ešte jedno decko(myslím toho tvojho "priateľa")

Lenkaaa11

prosím vás o radu, vcera som prekonala silnú hádku s priatelom a som v 9.tt..........bolelo ma brucho..ale nie nejako extra moc....zakazdým mi ráno bývalo zle..ale nevracala som...a dnes som sa zobudila, a uz mi nie je ani zle....nic...brusko ma bolí len trosku...mohla som potratit??? alebo keby som potratila, tak by som krvacala???? prosím vás.....poradte mi..bojím sa velmi....dakujem

smutná1

ale ja nechcem riesit celý svoj zivot na nete...ale chcem len poradit, alebo sa vyrozprávat....ja uz neviem....aj to je zlé????
no mám také mierne bolesti....aj obcas trosku krce....ale dúfam, ze to prejde....a ja viem, ze som si mala skôr rozmysliet, s kým sa vyspím....ale ja som ho naozaj milovala a verila som, ze sa zmení....teraz je uz neskoro lutovat....ved to malinké za nic nemôze...a za nic na svete by som nechcela o neho príst...