Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

oxy

....hm... cely svoj zivot tu mienis riesit verejne na nete???
my ti veru nepomozeme. to ty si si zvolila takehoto chnupa za priatela a otca svojho dietata...

dd

snaz sa ukludnit a nejako zrelaxovat..mas krce, alebo Ta len pobolieva?ak mas krce, alebo Ta velmi boli, prip.si zbadas ruzovy, ci krvavy vytok, chod radsej na pohotovost..moze to byt aj len z tych nervov a stresu..nie je to pre Vas dvoch vobec dobre!takze sa hlavne ukludnit..malinke to vsetko citi a vie..a ked Ti "priatel" toto robi, tak mu bud daj pauzu, ale ja by som bola skor za rozchod..a este ak nechce chapat, ze s nim nechces spat, ked sa na to necitis a pochybuje o tom, ze dietatko je jeho!vykaslat sa na takeho "priatela"..ten nestoji ani len za zakopnutie..(moj nazor)

smutná1

BABY PROSIM VAS.....stala sa hrozna vec....bola som vonku s priatelom, a povedala som mu ze som sa raz stretla s kamarátom....a on mi dal facku a kopol ma do nohy ked som sedela, hrozne sme sa pohádali....a ja som strasne dlho plakala....a teraz ma bolí trochu brusko...prosím....dúfam, ze nemôzem potratit.....môzem??? velmi sa bojím o moje malinké.......prosííím...

smutná1

no ved ja uz ani sama neviem co chcem....stále som mu verila, ze sa zmení...ale boli to len recicky....no najhorsie na tom je to, ze ho nedokázem nechat tak, aj keby som velmi chcela...rozmýslala, som, ze by sme si dali na cas pauzu a uvidíme potom.....lebo mi lezie hrozne na nervy...mozno robím chybu niekde ja.....neviem uz sama....a ja mám skvelých rodicov...verím, ze budú stát pri mne, nech sa deje cokolvek...

Sesinka

Nebud smutna vsak babetko je nieco krasne,uvidis ze ked sa to malicke narodi tak tvojy rodicia budu happy ze su stari rodicia,niektore dievcata su tehotne uz v 16tke a svet sa nezrutil,su stastne aj ich rodicia..A ak je tvoj chalan fakt blazon,tak sa vodpred rozmysli ci chces aby stebou vychovaval to male,aby si to potom nelutovala,,ak je taky ako hovorys..Prajem ti vela stastia,aj malickemu..

delphia

myslim ze uz chapem, preco tvoja mamka nebola happy z tvojho tehotenstva. zrejme uz davno "prekukla" tvojho mileho a prave s tymto scenarom ratala

smutná1

zvedavaaaa...no vies, priatel.....hmm ako to povedat...je ,,blázon"....a uz ani neviem ci ho milujem...ked sme spolu tak sa chce stále len hádat...odúva sa pretoze nechcem s ním spat..pretoze ma to teraz trosku bolí, a je mi zle...ale on to nechápe....myslím, ze chodí za mnou len preto....a ked mu to poviem, tak sa zduje...uz neviem co mám robit..jeho rodina..sa na malinké velmi velmi tesí....ale on je hrozný...stále pochybuje ci je jeho...a pritom som spala len s ním....a myslím, ze to malinké ani nechce....som zúfalá....neviem co robit.....

zvedavaaaa

smutna, citam tvoj pribeh od zaciatku, ale akosi som nepostrehla ze ako to vyzera s tvojim priatelom ze ako ste sa dohodli ci bude svadba alebo aka je situacia v obidvoch rodinach:-)

aknitka

podľa toho čo píšeš je všetko OK. ja som začala zvracať až okolo 13. týždňa. do vtedy mi bývalo "len" nevoľno. a mierne pobolievanie v podbrušku (podobné ako pri menzese) je tiež OK. to sú len proste "slasti" tehotenstva :-)).

smutná1

dievcatá, chcem sa spýtat.....som skoro v 9.tt....a doteraz som zvracala len jeden krát...býva mi zle...ale nevraciam....je to normálne???? dúfam, ze hej...a obcas mávam také divné bolesti v podbrusku...dúfam, ze to bude ok...