Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

AmandaK

Smutná...prepáč, ale pripadá mi, že si obklopená dosť hlúpimi ľuďmi a že aj ty sama si dosť hlúpa...hlavne preto, že si necháš doslova srať na hlavu! V prvom rade nechápem ako si mohla chodiť vôbec s človekom, ktorý sa takto chová a neviem prečo si mu hneď nevynadala za to čo ti povedal..že už dieťa neuvidíš. On má koľko rokov? 15? Ty mi pripadáš niekedy ako nesvojprávna keď čítam to čo píšeš. Teraz budeš mať dieťa tak sa vschop. Máš otca, ktorý povedal, že ti pomôže!!! Tak to využi. Povedz mu všetko! Chápem zmýšlanie tvojej mami, no je to od nej hrozne sebecké...keď už sa to stalo! Je to aj jej VINA!!! Odkedy mala moja dcéra prvého vážneho priateľa dostala antikoncepciu!!! bez diskusie!!! Na vysokú školu by som na tvojom mieste určite išla. Keby s tým priateľ nesúhlasil, kašlala by som na neho a dokonca by som ho nezapísala ani ako otca dieťaťa. Nechce sa ani ženiť...tak nech padá. Ženy sú vždy silnešie než si myslia. Viem, že som veľmi nekonpromisná, ale keby som nebola, nebola by som ani tak kde som. Najťažšia je cesta do neznáma, ale keď máš v sebe lásku a pevnú vôľu dokážeš všetko.

smutná1

dakujem, si strasne zlatá...no hej, dnes sme sa tak trosku o tom bavili a on povedal, ze nechce len kvoli peniazom...ze si nemôzeme dovolit vyhadzovat 20 tis. rocne na skolu...no neviem...snád sa nejako dohodneme....
aaaa dnes som bola na sono...som v 7. tt a ze srdiecko bije a vsetko je v poriadku...som veeeeelmi stastnáááá.... :-)))

dd

smutna - v kazdom pripade suhlasim so severankou a aknitkou ohladom Tvojho priatela..chodit vysoku skolu popri dietatku je, mozem Ti povedat z vlastnej skusenosti, dost drina..ale s pomocou milujucich ludi okolo sa to da zvladnut..my sme dokonca obaja robili VS popri nasej dcerke..a vlastne manzel este doraba, ja som ukoncila minuly rok..nechodila som externe, ale mala som individualny studijny plan..tehotnym babam a mamickam ho schvalovali uplne bez namietok..dokonca jeden semester som mala taky, ze som sa v skole za cele tie 3mesiace ani neukazala..vsetko som vybavovala cez internet..
a tie vyhrazky Tvojho priatela..ze ked pojde na matersku, dieta neuvidis..tak silne kafe si trufa, kedze nie Ste zobrati a dietatko este nie je na svete a nema jeho meno..za take chovanie ho mozes kedykolvek este poslat k vode a nemusis ho ani priznat ako otca..ja som tiez manzelovi povedala, ze ak nebude chciet ist robit, zarabat na rodinu, ze ja pojdem..ale on pojde na matersku..ale stavim to, ze by ani tyzden nepresiel a uz by menil nazor..
a takisto, ze sa nechce zenit..ze sa na to neciti..to su mi len za vyhovorky..ale vsak ked to nechce, tak nechce..neries, nenut a jeho mamke slusne vysvetli, ze ked sa on zenit nechce, Ty ho do toho tlacit nebudes, pretoze nechces, aby si Ta bral len kvoli tomu, ze cakate babatko..to je ta najvacsia blbost, aku mozu mladi urobit..brat sa len kvoli tomu, ze sa podarilo..
len mi to neda nerozmyslat nad tym, preco ho ta VS tak strasne poburila..ved kazdy normalny milujuci partner by mal toho druheho podporit a snazit sa mu pomoct..asi by to naozaj chcelo jeden poriadny, uprimny rozhovor, ked sa trocha skludni chlapec..

vikinaa

Severanka, je mi luto, ze mas takeho priatela. Taky muz by sa pri mne neohrial:)U nas to je skor naopak - manzel chodil a chodi do prace, pokial som si ja vystudovala dve vysky. Umoznil mi studium bez toho, aby som musela pracovat. Podla toho, co citam, takych chlapov asi nie je vela...Dieta este neplanujeme, nakolko si rozbieham karieru. Ja hovorim, ze som na vysku ani nemusela ist, keby som chcela hned potom ostat doma - to je odpoved na kamaratkine otazky, kedy budeme mat male.

severanka

aknitka: moja reč, ohľane toho jej priateľa... tiež sa mi to nejaví ako dobrý začiatok pre nejaký vzťah... svadbu by som v tomto štádiu asi neriešila vôbec... a kým to dieťa nie je na svete, nech sa chalanko nenafukuje, lebo by ešt emohol aj tak skončiť, že ho nezahlási ako otca...

akí sú tí chlapi niekedy naivnííííííííí

aknitka

ten tvoj priateľ bol ale pekne napálený. také drísty čo ti natáral. veď ty ani nemusíš dať meno dieťatku po ňom ani ho priznať ako otca tak čo sa naparuje. nechaj ho vychladnúť a čas ukáže. ale tie reči že sa cíti ako decko nie sú dobrým znamením. a sexovať vedel. to sa cítil ako dospelý.

severanka

aknitka: a tú prácu lepšiu ako kamoška s červeným diplomom máš lepšiu možno teraz, ale príde doba keď sa to otočí... a potom sa už bude ťažko rozbiehať nejaká výška...