Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

Achjajjaj

Smutná, či už s ním zostaneš alebo nie, len sa za neho nevydaj. Veď môžete mať vzťah a potom uvidíš, či bude naozaj taký skvelý otec a partner ako vraví. Nežijeme v 15. storočí, dnes už nik nepozerá na slobodné matky cez prsty. Určite sa nehrň do vydaja, daj čas , aby sa ukázal v pravom svetle.

dd

smutna, my Ti v tomto mozeme radit ako chceme..niekto mozno bude pisat, aby si mu dala sancu, iny bude namietat..sto ludi, sto chuti, ako sa hovori..my Vas vztah nepozname, vieme len to, co si tu popisala v par prispevkoch a to rozhodnutie, ci sa k nemu vratis, ci nie, je tak ci tak len na Tebe, samozrejme s ohladom na malinke..ale, ak sa k nemu teda vratis, bolo by podla mna dobre, keby si mu dala jasne najavo, ze ziadne dalsie preslapy sa netoleruju, aj ked ho lubis..ja Ti drzim palce, aby Ste boli stastni, ci uz s otcom babatka, alebo bez neho, aby sa Vam darilo a zelam Vam vela vela zdravia! :)

smutná1

no, vcera som sa s ním stretla...prosil ma nech sa porozprávame....tak som isla..aj ked som sa zaprisahala, ze nepôjdem...rozprávali sme sa...on plakal, a prosil o odpustenie, ze ma miluje a aj toho drobca...ze nás nechce stratit, lebo bez nás jeho zivot nemá význam...ze on nijaké klebety neroznásal.....ze malinké priznal pred vsetkými...a nech sa k nemu vrátim, ze bude iný.....ze nás velmi miluje...ja neviem co mám robit...malé bude potrebovat aj otca...a aj ja ho budem potrebovat....ale neviem ci spravím dobre, ak sa k nemu vrátim....síce ho stále milujem....ale stalo sa to co sa stalo....

dd

bublik to napisala dobre..kasli na reci..reci sa hovoria ale skutky su vidiet..kazdy normalny si casom urcite uvedomi, ze ten chlap na Teba len kydal a ohovaral Ta..netrap sa tym..neviem odkial si, ak z nejakej dediny, tak uz toboz sa tym nezatazuj..lebo v dedine predsa vzdy musia bezat nejake klebety a cim prifarbenejsie, tym lepsie..ja to poznam velmi dobre..a toho s prepacenim blbca nech aj roztrhne od jedu..

bublik

smutna, rozsirovanie hluposti moze boliet, verim ze ta to trapi hlavne kvoli rodine, mozno ti to teraz velmi nepomoze, no ver mi, ak mu aj teraz niekto uveri (pokial rozsiruje nejake klamstva alebo co, nepisala si ze co rozsiruje), casom sa ukaze ako to vsetko v skutocnosti bolo, najlepsie je taketo veci ignorovat, a on si na svojej sprostosti a klamstvach sam nabije hubu, len vydrz, mysli pozitivne, mas pravdu na svojej strane, tak sa nemas coho bat. tych, co ohovaraju to coskoro prestane bavit, ti co im verili coskoro zabudnu... netrap sa pre reci, ludia hladia na skutky a tie casom dokazu opak, len bud trpezliva a netrap sa. a byvaly nech aj praskne od jedu, iba si ventiluje urazene muzske ego, lebo zistil ze si poradis aj bez neho. myslel si ze teraz ked si tehotne moze si k tebe dovolit hocico a ty si mu pekne vytrela zrak. tak nech ho aj porazi.

nerob vedu

smutna

myslím, že sa nemáš čoho báť. rodičia sa v konečnom dôsledku potešia a na všetko sa zabudne. možno to bude o niečo ťažšie, ale ver, že sú aj horšie a ťažšie veci. A na dieťa až taká mladá nie si. Keby si mala 16 tak nepoviem. ale nechápem, čo v 19-tich riešiš. Si už dospelá a zrelou ťa urobí práve tvoje bábo

lucerna1

Ahoj smutna1, dalo by sa povedat ze sme rovesnicky...byvam na sidlisku,kde jeden par tajil celych 9 mesiacov, ze budu mat babenko...bol to sok,hnev pre ich rodicov... neviem co bolo lepsie..utajit a cakat kym sa narodi? alebo hned povedat? hnev by bol aj tak aj tak...
druhy par sa rozisiel kvoli partnerovej uchylke ublizovat svojej zene..ostala sama s dietatom...
dalsi cakaju dieta a uz maju nejaky problem medzi sebou..neustale ju uraza,nadava...to nie je chlap- to je blb...s prepacenim...

ale na svet v tvojom pripade pride male stvorenie,ktore nevie nic o celosvetovych problemoch o vztahu mama-otec...ale citi, ze milovane je alebo nie je...tazko sami pise,pretoze neviem ake to je byt tehotna v takom veku a mat otca dietata neustale na krku... ak bude okolo teba aspon par ludi,ktori ta budu drzat v tychto casoch a budete malicke lubit od zaciatku,bude to fajn...

ak ti otec dietatka slubuje ako sa bude starat a ja neviem co este,ze aby si sa mu vratila...rozmysli si to..teraz musis mysliet za dvoch- za teba a aj malicke... ak vies ze je to chrapun,prosim NEUVER jeho sladkym reciam-chlapi to totiz velmi dobre vedia...
myslim si ,ze je lepsie dietatu neskor vysvetlit,ze mama a oco si nerozumeli adohodli sa ze nebudu spolu ako vysvetlovat malickemu,ze otecko mamicku lubi aj ked ju bije- male sa tuto matematiku nauci a uznebude jeden co ti bude ublizovat ale uz DVAJA! ak vies, ze na neho sa spolahnut neda a na svojich rodicov da, ber moznost spolahnut sa na rodicov... rodicia ti asi tazko povedia > nasiel som si inu, lepsiu, bez decka,nevresti....

ospravedlnujem sa ak sa mylim..a drzim ti palce,zdravie babenku :]

majočkaaa

a co za smsky ti vypisoval? tak kasli na neho napis mu nieco v tom zmysle ze nic od neho necakas ale ze nech tebe da pokoj a ze o co mu tym ide....

smutná1

dakujem vám vsetkým, za tie milé slová...práve som sa vrátila z dovolenky..bola som s rodicmi a rodinou..na pár dní...a to bolo neskutocné..za 3 dni mi prislo 55 sms...od priatela...a pritom som mu ani neodpisovala....stále mi vyvolával, a vlastne celej mojej rodine....vsetci ho majú plné zuby...rozsiruje po dedine také nehorázne veci...ze sa to uz nedá ani pocúvat..uz aj jeho rodina, je proti mne....ja uz takto nevládzem....a nie je to dobré, ked sa takto stresujem....potom to prejde aj na malinké...aach neviem co robit....som zúfalá...este ze rodina stojí pri mne...no aj tá sa velmi trápi.... :-((