Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

smutná1

no hej, ale je to tak trosku nefér..ale ved nevadí...pockám si....aaaa ty si tiez tehotná...ze???? ako to vsetko zvládas???? ja si niekedy este ani ako keby neuvedomujem ze som tehotná...som v 3tom mesiaci...a doteraz som vracala len raz..akoze zle mi býva ale nevraciam...a myslím, ze som este aj schudla..bo mi moc nechutí jest....je to normálne??? a teraz ma nejako zacalo pobolievat podbrusko...snád to bude vsetko dobré, lebo prezívam v tomto období dost stresov....

bublik

tiez sa mi to raz stalo, dotrepala som sa k lekarovi v stanoveny den cez pol slovenska a dovolenkoval... nemaj z toho stresy.

smutná1

no lenze, nebolo tam písané nic...ziadny doktor ho nezastupoval....a ja len, ze mi kázali príst na 29teho...a od 29teho im zacínala dovolenka...ja len preto..lebo sa bojím, chcem vediet ci je vsetko v poriadku s malinkým...len preto...tak snád vydrzím tie dva týzdne.. a bude vsetko v poriadku

delphia

je dovolenkove obdobie, takze neviem co ta na tejto veci zaraza....
ak akykolvek lekar (nie len gynekolog) dovolenkuje, automaticky ho iny zastupuje. mala si ist za zastupujucim. jeho meno ma byt uvedene na informacnej tabuli pod ordinacnymi hodinami.

smutná1

dakujem vám baby....dúfam, ze to vsetko zvládneme a vsetko bude dobré...a hlavne, ze malinké bude zdravé....
len co ma teraz trosku zaráza, je...ze ked som bola v 7.tt...tak som bola u doktora a brali mi krv, na vselijaké testy a bola som na sono....a mala som príst o 3 týzdne...do poradne...kedze budem v 10.tt....tak som tam prisla a na dverách napísané ze dovolenka....na dva týzdne..akoze chápete to??? vôbec mi nedali vediet...tak naco mi kázali v ten den príst...ja fakt neviem...a ked tam prídem o dva týzdne tak sa mi bude zacínat 13.tt..no dúfam, ze bude vsetko v poriadku....lebo ked nie...tak neviem co spravím...ale akoze ten prístup ma trosku zaráza...

Dominika1888

smutná1

Neboj sa moja. Aj ja som sa takto isto bala pred dvoma rokmi.
Mala som 16 a orisla som domou nasim oznámit spravu že som tehotna.
Strasne som sa bala a mamina to tiež nezobrla najlepsie tiež sommala pocit že som ju sklamala.
A potom ked to povedala aj ocinovy ten sa iba usmial a povedal že ked sa oto s priatelom pstaram je to v opohode.
A neboj sa cim viacej budes mat brusko budu sa tesit ver mi.
Aj u nas to tak bolo a teraz sa od mojho maleho Lukaska nevedia odtrhnut:-):-) Prajem vela stastia v živote a nech je male zdrave:-)

bublik

neboj, cim viac budes tehotne, tym viac sa budes na porod tesit... mna cakaju este dva mesiace a neviem si predstavit ze by som mala byt este vacsia a tazsia... :-) a uz sa neviem dockat kedy ho uvidim a budem drzat na rukach a ked si zas budem moct zapnut sandale, a prestanu mi puchnut nohy a palit zaha :-) isla by som rodit hoc aj zajtra :-)

smutná1

janusa15....dakujem za rady, velmi si to vázim...naozaj...nechcem sa teraz vydávat, len kvoli tomu, ze cakáme bábätko..len ma trosku mrzí....to, ze vzdy som si predstavovala, ze budem mat krásnu svadbu, v bielych satách, bude tam celá rodina a budeme stastní...ja viem, ze svadbu môzeme mat aj ked sa malinké narodí...ale uz to bude také iné...a dúfam, ze sa k nej aj dopracujeme..ze to nebudem stále odkladat...lebo svadba, z lásky bol vzdycky môj sen...a dúfam, ze sa mi aj raz splní...teraz je u mna prvoradé, aby sa malinké narodilo zdravé....a dám mu vsetko co bude potrebovat, velmi sa na neho tesím...tak strasne, ze uz by som chcela aby to bolo...lenze zároven, sa neskutocne moc bojím pôrodu....mám z toho panický strach...dúfam, ze to nebude také hrozné ako vsetci hovoria....

janusa15

ahoj precitala so si len tvoje prispevky.stale sice neviem ako je to s tvojou svadbou ale neunahli sa.ja som s priatelom chodila 2.5roka a uz sme sa brali bolo to sice aj preto ze som uz bola(na svadbe) v 6mes ale svadbu-farara hotel kameramana sme mali uz skor aj zasnubny presten ako som bola tehotna.zili sme spolu v domacnosti takze velka zmena ma necakala len zmenit priezvisko bydlisko a zvyknut si na oslovenie "pani".mala sa narodila ked som mala 19.5roka presne.nelutujem to a nemyslim si ze je to skoro.uz mame aj chlapceka uz o 2tyzdne budem mat23 a 2deti pracujuceho muza,dom,auto,zahradu ale jedno co ma ztoho vsetkeho najviac tesi je ze ked ja budem mat 30 deti budu vecsie a rozumnejsie ja budem mat klud ad plienok a kocikou ale moje kamosky ktore sa tak toho boja ale chcu mat rodinu to este len bude cakat.ako som ti pisala so svadbou sa neponahlaj mas cas a malemu daj vsetko co mozes mu dat.neries problemy ale uzi si tehotenstvo lebo trva len 9mes a potom pridu starosti.vymysli meno ake das pre chlapca a ake pre dievca-zaloz nato diskusiu a daj si poradit.a este to co vsetko hovoria nasi doktori nani pravda.mala sa narodila na svk porod nebol tazky lebo mala nebola velka ale nastrih atd nebol prijemny a maly sa narodil v anglicku a tu som zistila ze si mozes dat aj horuci(nie velmi) kupel ked ta boli chrbat to co mne doma neodporucali a nebol ziadny nastrih ani klistir trochu som sa potrapila (dali mi "rajsky plyn" vraj na stlmenie bolesti ale nic mi na tu hadicu neslo tak som stym tam hodila a aj mamu ktora bola somnou pri porode som poslala kade lahsie)nic sa neboj vsetko dobre dopadne len nestresuj a nemysli na blbosti.nech si hovori kto chce co chce ty mas svoj rozum a rozhoduj sa srdcom

smutná1

no, hej....kazdý má nato svoj názor...a ja som sa rozhodla, ze mu dám, este jednu sancu...poslednú....a uvidím, ci nám to spolu pôjde....dúfam, ze hej...a ked nie...tak nie...urcite sa za neho teraz nechcem vydat...naco?? aby sme sa potom rozvádzali???? ved môzeme zit aj bez papieru...a ked nám to pôjde, tak sa mozno zoberieme potom...ale velmi by som si zelala, aby nám to uz konecne klapalo...aspon kvoli malému...