velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...
Sklamala som mamku
tinka hhhhh..no akoze prepác, ale je to moja téma, takze si sem môzem písat co chcem, a ked sa ti to nepáci, tak sem nepís alebo si to ani necítaj...ok??? pýtala som sa len preto, lebo idem prvý krát do roboty, a nemôzem hned prvý den nepríst alebo meskat...ale ok aj to je názor...a nemusís sa bát, ze by som bola nahratá, keby sa toto forum zrusí...a ani to sa nemusís bát, ze by som nevedela, co robit s plnou plienkou...pretoze som ich uz prebalila x....takze tak...a je mi jedno ci toto forum bude alebo nie, lebo ked budem mat dietatko a nie decko..tak nebudem mat na toto cas....maj sa
omg smutna 1 sa pytas uz kazdu kravinu prepac ale naozaj....ved kusok porozmysla sama trosku alebo skus tu rodinu alebo zavoaj rovno zamestnavatelovi ze ides na krv ze ako teraz mas postupovat a nie vsetky kraviny tu vesias na forum....to ked budes mat to decko budes pisat: ma plnu plienku co mam robit? alebo place co mam robit? ved hadam kusok porozmyslaj a popytaj sa rodiny a tak....keby sa forum zrusilo uz ta vidim aka si nahrata..
Tiffany, myslim, ze ak to nedokazes sama, by si mala navstivit odbornu pomoc a cim skor prestat s tym zvracanim..tehotenske zvracanie a vyvolavanie si zvracania po bulimii je myslim si riadny rozdiel..a treba Ti papat..babatko co rastie v Tebe potrebuje vitaminy, mineraly, aby sa spravne vyvijalo a aby rastlo tak ako ma, resp.aby nebol jeho vyvoj nejaky nespravny..a Ty takisto potrebujes vela vitaminov a mineralov, dvakrat tolko, ako ked si nebola tehotna..v tehotenstve nejde o to, sa prejedat, jest ako za desiatich..ale ide o to, aby si mala pestru, zdravu stravu, v ktorej bude dostatok vitaminov a zivin pre Teba a Tvoje dietatko..drzim prsty, aby sa Ti s tym podarilo skoncovat uz nadobro a aby Ste boli Ty aj dietatko zdravi a v poriadku!
Ahojte kocky, chcem sa Vam zdoverit. Posledne tyzdne mam taky problem. Som tehotna, stale mi je zle, nechuti mi nic jest, je mi na vracanie aj ked nic nejem. V minulosti som trpela bulimiou a teraz ma to znova prevalilo. Vyvolavam si vracanie, ked mi je zle, alebo ked sa chcem len tak "tehotensky" prejest. Neviem ako prestat. Co mam s tym robit? Mozem si tym alebo babetku nejako ublizit? Stale si to ospravedlnujem, ze ved tehotne zeny stale vracaju a su zdrave... Poradte prosim
chcela by som sa spýtat, ze som v 15. týzdni a mám íst na nejaké krvné testy...co sa robia v 15.týzdni...no ale práve som si zohnala robotu...a nemôzem si dovolit hned prvý den nepríst...tak sa chcem spýtat, ze ako to prebieha....sestricka mi iba zoberie krv...a to je vsetko??? výsledky sú hned alebo aj po nejakých dnoch...aby som vedela....lebo ze na krv by som isla o 7:00 a do roboty mám íst na 8:00...ci to stííham..lebo fakt netusím co mi bude robit...tak dakujeeem :-)
citala som v pribalovom letaku o tehotenstve nic nehovoria, podla mna si ho kludne mozes kupit, no chapem ze chces byt opatrna. ten tvoj lekar tusim furt len dovolenkuje, to by sa mi pacilo... :-) ja mam akurat namierene do robotky :-) ale zajtra dovolenka 4 dni tak sa tesim!!! dufam ze tam neporodim :-DD
smutna lactacyd je na intimnu hygienu nie na kvasinky....., to ti je na nic, to mas pouzivas normalne pri umyvani namiesto mydla, nie na kvasinky......., a to ci mozes pouzit canesten tak zavolaj lekarovi aj ked inemu ked ten tvoj neordinuje, musi mat zastupujuceho a ked nema, tak si vyhladaj nejakeho a zdvihni telefon......, a este jedna rada, daj canesten aj priatelovi, nech sa s tym natiera tak ako je to v navode, aby sa aj on preliecil, je mozne ze to ma aj on, a aj ked nema nevadi, tak aspon preventivne, u neho sa to nemusi prejavovat, ale aby to na teba neprenasal nahodou
no ved vyskúsam, a ked to neprejde, tak vyskúsam aj ja ten canesten....ale niekde som cítala, ze by sa to nemalo brat v tehotenstve, tak teraz neviem......
co ti ja viem, lactacyd je dobry na intimnu hygienu ale pochybujem ze ti vylieci kvasinky. ved skusit mozes. babatku to urcite neublizi, to je v maternici zastuplovane a nic sa k nemu nedostane, ale neviem ci ti to pomoze... ak nahodou ano, daj vediet. ja som vzdy dala ten canesten, do dvoch troch dni bolo dobre a dostala som ho aj bez receptu a stal tusim nejako do sto korun a pouzivala som ho aj v tehotenstve. lactacyd je podla mna skor prevencia, ale ked uz tam tie mrchy su premnozene treba ich vykynozit. chvilu som ho pouzivala na intomnu hygienu ale nikdy som sa nesnazila nim liecit kvasinky, takze neviem ci moze zabrat alebo nie.
bublik...jaaaj, no asi by bol uz najvyssí cas..hehe :-))
nooo a chcela by som sa spýtat, no asi mám to mykozu, ci co to je..a kúpila som si lactacyd femina....môze byt?? pomôze mi to??? a dúfam, ze to neublízi bábätku...dakujem