velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...
Sklamala som mamku
jasné že je :-)) konečne cítim ten môj malinkký poklaaaaaaaaaaaad
jeej gratulujem :) skvely pocit, ze? :D
ahojteeee....wwaaa už som cítila prvéé pohyby :-))) teda dúfam, že to bolo ono...aaa tak ako keby rybička mi tam plávala alebo čo..ale je to úúúúžastnééé :-))
jeej, ja som prve pohyby citila v tom 19tt aj to len vecer ked som si lahla spat alebo rano ked som sa zobudila. a spominam si ze ma tiez bolievala hlava, no zvalovala som to na statnice :-) teraz sa citim fajn, kazdu chvilu by to vraj malo prist, krcok otvoreny na dva cm, tak cakam a cakam a neviem sa dockat, boli ma brucho, krize, cely clovek, chodim uz ako tank, fucim ako parny valec tak dufam ze uz to bude coskoro!!inak som v 39tt, takze je dost mozne ze si este chvilku pockam, ale ja uz chcem! seriozne, uz aj prejst do mesta a naspet je premna vykon... ale som rada ze sme zdravi zatial a dufam ze to tak aj ostane.
patricia, myslim ze sa tam meraju nosove kosticky ze ako daleko su od seba (este kvoli tomu downovi asi, ale to iba dedukujem) a inak vtedy lekar pozeral uplne vsetko, cievy v pupocniku, oblickove panvicky meral, pozeral ako vyzeraju rucicky, nozicky, meral obvod hlavy, pozeral srdce ako je na tom, brusnu dutinu a zistoval tiez pohlavie :-) skratka pozrel uplne vsetko ci je v poriadku, neboj, bude to v pohode, a hlavne, uvidis svoje babatko! ja som skoro nevstala vtedy z toho lozka ako ma krize boleli z tolkeho lezania na tvrdom, ale stalo to zato :-)
tak drzim vsetkym palce, a myslite na mna v nasledujucich dnoch, keby nahodou... :-)
ahojte maminy, som tiež v 18. týždni, a v 16.tom som bola na krvné testy na AFP....to je tuším to, či je malinké zdravé...a vyšli negatívne...čiže to je dobré, že bude malé zdravé, mi povedala sestrička. tak sme sa všetci tešili, že bude zdravé..ale v 20. týždni idem ešte na ultrazvuk, a čítala som, že aj tam sa zistuje, či bude malé zdravé, a ja sa velmi bojím....kedže sme sa tak moc tešili, aby sme ešte neplakali...neviete niekto aké choroby sa tam zistujú,??? Dakujem
smutna, nic sa neboj sa, pohyby babatka by provorodicky mali citit az okolo 20.tt, ale mozes pocitit aj skor, ja som ich tiez citila tak v tom 18.tt a to som bola tiez prvorodicka..ale nic sa neboj, pokial je na kontrole a ultrazvuku vsetko ok, urcite skor ci neskor babatko budes citit..zaciatky su len take slabulinke, je to ako keby si mala svalovy tik v podbrusku..take kratke ale zretelne sklbnutie..a ja som napr.citila aj take ako keby steklenie..ako keby ma tam v podbrusku nieco steklilo, zvnutra :)..drz sa a vela zdravia!
ahojte baby ( budúce mamičky ) :-) ako sa vám darí??? ja som už v 18. týždni...a je mi celkom dobre, až na občasné pobolievanie podbruška....a teraz ma začína dosť často bolievať hlava...snád to prejde :-)) zatial nič tragické....aa len by som sa chcela spýtať....no sestrička mi povedala, že teraz by som mala pociťovať prvé pohyby bábätka..a stále nič..bojím sa či je všetko v poriadku....chcela by som vedieť, že kedy ste vy prvý krát pocítili bábo...a že aké to bolo....či to bolo len také slabunké alebo silné...velmi sa nato teším :-))))
moji rodiacia su obidvaja pravaci a ja so sestrou sme obidve lavacky..takze dedicne to asi nebude..ale co je najvacsia sranda ja pisem uz pa rokov pravou rukou lebo sa mi nou pise lepsie
zaujimave :-) ja som zas minule sa stretla s teoriou, ze pravo a lavorukost nie su dedicne, ale ze sa ziskaju uz po narodeni, ked mamka pouziva viac pravu ruku, do pravej dava veci a podobne, tak bude babatko skor pravak... ale moc sa mi to nezdalo, ja sm si vzdy myslela ze su v tom aj geny. co si o tom myslite?
Ahojte (buduce) mamicky :-)) ja mamickou sice este dlhooo nechcem byt a to, co chcem napisat, ani do tejto temy nepatri, ale len tak pre zaujimavost :-P dnes som pozerala na Spektre dokument, ze podla coho rodicia rozpoznaju, ci ich dietatko bude lavak alebo pravak :-)) a vraj, ked babatko si pri lezani hlavicku dava doprava, tak bude pravak, ked dolava, tak lavak :-P ale samozrejme to netreba brat ako 100%nu pravdu :D :D