Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

bublik

tak co babeny, ako sa dari zatial? ja som este cela ale uz sa mi to blizi, bola som na prvom CTG v nemocnici, nic moc, cakala som dve a pol hodiny, lekar tiez nebol bohvieako nezny, no asi sa ponahlal a chytila ma prva panika, este som nikdy nebola v nemocnici a to prostredie ma trochu vylakalo, no co uz, nepomozeme si ze, holt uz to raz musi von... uaaa

bublik

co ja viem, typujem ze na rizikove ides od vtedy odkedy mas rizikove, niektore zeny lezia uz od piateho mesiaca v nemocnici... ci ako to myslis? akoze nejak na PNku ci co to?

smutná1

no hej, povedala som im, ze som tehotná, tak sme zmluvu spravili len do konca januára....takze v pohode...
no ja by som sa chcela spýtat, ze keby idem na rizikové...od kolkého mesiaca môzem íst?????? a nebudem dostávat ziadne peniaze????

bublik

uau, a to ta zamestnali aj tehotnu? alebo mas nejaky docasny job? zaujima ma to, lebo ja som sice zacala zhanat robotu az po piatom mesiaci, kvoli statniciam, ale viete si vsetci predstavit ako to asi vyzeralo, mam na jednej strane stastie ze robim preklady a to sa da aj doma, ale aj tak robotu nie a nie zohnat... tak ma zaujimalo ako si to poriesila, ci si im hned na rovinu povedala ze po par mesiacoch koncis alebo s tym seknes po skusobnej dobe alebo ako to riesis? mne uz to moze byt teraz jedno, ja uz to mam za mesiac, ale zaujima ma to.

inak, tiffany, drz sa kvoli babatku, verim ze to zvladnes, mam kamosku co ma tiez prekonala bulimiu, ked je v strese tak lahko sklzne naspet k zvracaniu no zatial sa drzi, ty mas aspon dobru motivaciu, tak bojuj. je pravda ze niektore mamicky zvracaju aj cele tehotenstvo, ale babatku to zrovna neprospieva a niekedy je z toho pruser lebo sa im ani dietatku nedostavaju ziviny a potom to musi riesit lekar. pokial vyslovene nemusis, tak nevracaj, mne byvalo tiez zle, cely prvy trimester som nemohla jest aj som schudla. ked nie si hladna nejedz na silu a daj si nejake ovocie aspon, ale skus to dako vydrzat, a kup si prenatalne vitaminy, doplnia ti ziviny a bude ti aj lepsie chutit. budem drzat palce silno silno.

smutná1

dobre baby, ved ja vám vás názor neberiem..som mozno trosku precitlivená a uz prehánam..ale co mám robit...stresy doma, vonku proste vsade..a este aj tu?? ale ved dobre...a ja som sa napýtala, ze kolko trvá kým mi zoberie krv...ved boze, to chápem, uz som tam bola pár krát..ja som len chcela vediet, ci neviete, ako to chodí pri tých screeningových testoch...ci ako sa to píse..to som chcela vediet...ale aj tak vám dakujem... a ja sa nehádam :-)

elfovia

smutna, ak budes na odbery len ty jedina, tak ta hned sestra pichne a odchadzas. ak mas blizko zamestnanie, tak stihas, ak budu na odbery aj ine tehulky, tak samozrejme ak budu pred tebou, tak nebudes ty ta prva, ktora bude vybavena. vysledky si prekonzultujes na najblizsej poradni.

inac suhlasim tinkou a mamickou

mamička556

suhlasim s tinkou prepac smutna 1 ale naozaj to trosku prehanas sama som matkou tak ta kusok chapem ale naozaj skus si niektore veci poriesit s rodinkou alebo tak...viem ze si mladunka este a tesis sa na babo aj viem ze sa bojis ale vies ako...ked pises uz o tom ze kolko ti budu brat krv ...neviem no...inak drzim palceky

tinka hhhhh

a v tvojom veku by si uz mala niektore veci ovladat....nemyslim starostlivost o dieta ale napr ako sa vybavuju niektore veci....:D

tinka hhhhh

no neviem nepripada mi to tak :D
mne skor pride to ako keby si na to nebola este pripravena (co je aj vekom to chapem) viem viem pisala si ze nieso dieta ale si...pretoze aj uz len to vyarovanie emocie a neviem co je znak puberty :)
neviem mne by to bolo skor normalne a nebila som sa o pravdu ze ja som silou mocou dospela kedze cakam dieta....ale ako chces....:D a kludne si privlastnuj temy....:)