Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

dd

jajka, aj ja uz so svokrou koncim..nemienim si zakazdym nechat ustedrovat take tvrde rany a zbytocne trapit len samu seba,dcerku a manzela, kedze ju ocividne netrapi, co robi..a to na mna sa svokra nemala problem osopit aj pred manzelom..sice hnusne mne este nenadavala, ale tak vyhadzala mi toho na oci aj pred nim dost..no poslednu dobu uz si vylieva ziale len jemu, lebo mna sa vraj strasne boji.a jeho pred dcerkou tiez uz neraz zhodila a hnusne mu nadala..esteze bola dcerka vtedy malicka..

jajka001_

dd :) mame fakt uplne presne take iste :)) ja som s nou uz skoncila, naposledy mi z nicoho nic zacala nadavat aj pred manzelom uplne vulgarne - aspon to konecne videl aj on, inokedy sa snazila pred nim nie - mne je uz totalne ukradnuta, nech si rozprava co chce

dd

uplne suhlasim s jajkou..svata pravda, ze ak s so svokrou, ktora Ta nema rada budes byvat, prides o nervy..tiez viem o com hovorim..my sme rok byvali ako kocovnici - dva tyzdne u mojich rodicov, dva u svokrovcov a tak sa to stale striedalo..a takisto stale cosi proti mne mala a aj ma..teraz rok byvame v jej byte, pride si sem, kedy sa jej zaraci, ozve sa az ked uz je skoro pred dverami, cca pol roka bolo ticho, relativne klud..kazdy mi tvrdil, ze uz sa zmeni, ze uz bude vsetko ok..ale ja som tomu neverila, lebo zakazdym, ako sa to javilo, ze to uz bude vcelku ok, tak prisla poriadna rana pod pas..a bohuzial to prislo aj tot pred mesiacom a pol, urazila sa a poslala ma do riti len zato, ze som ju slusne poprosila, aby sa s dcerkou nerozpravala suslavo, maznavo, ale riadne, aby rozpravala cisto a pekne..a este na mna nahadzala vsetku spinu, ze ja som ta zla, drza, neslusna, ktora si ku nej dovolila prilis..a manzelovi stale drzi prednasky, stale sa s nim chce rozpravat(aj ked ten jej rozhovor s nim pozostava iba z dvojhodinovej prednasky, kde on musi len pocuvat, aka som nevychovana, drza, co vsetko nam oni davaju a ako sa my k nim za to spravame a aka je ona chuderka a ja ju tak strasne nenavidim, atd..).lenze manzel ju uz za tie roky pozna a uz ho to nebavi ju stale pocuvat, tie jej vylevy stale dokola a stoji na mojej strane..takze aspon v nom mam oporu..rozmysli velmi dobre, co spravis a ci Ti to stoji za to, nervacit aj seba, aj malicke..lebo je mozne, ze aj ked sa malicke narodi, nebude to ine..nasa dcerka uz ma dva roky a 4mesiace a vidis, peklo je stale a bude az dokym..(lebo ona mna nema rada, ma rada akurat tak mojho manzela, svojho syna a nasu dcerku..mna by najradsej asi "vyprevadila" z ich zivota..).velmi Ti drzim prsty, aby si sa rozhodla spravne!a rodicia Ti urcite pomozu, aj ked ako napisala jajka, ani tam to ruzove nebude, ale ak sa doma budes citit lepsie, nenervacit sa tak, tak je to urcite lepsie riesenie..resp.mozno skusit s priatelom vlastne byvanie..to by este mozno slo..

namcika

no ked si sa dala na vojnu tak bojuj, toto si si mala premyslieť predtym a nie teraz lamentovať, možno boj maš prehany ale vojnu este možeš vyhrať

bublik

fuha, to mas brutal... ja tu mam svokru len na chvilu a uz ma slak triafa, a to sa snazi byt strasne mila.. byvanie s rodicmi nerobi dobrotu, a chlapi su obzvlast zatazeni na svoje mamky... skus sa s priatelom porozpravat o tom ze by ste byvali vo vlastnom, alebo skus vvymysliet nieco, cim by si drzala svokru v sachu, aby si nemohla moc vyskakovat... a ak nic z toho, tak potom asi ozaj lepsie odist. nechces aby male vyrastalo a videlo ako niekto neustale zhadzuje jeho mamku, nezabudaj, ze deti sa ucia zit podla toho co vidia.

mimka,

no moja zlata chlapi su svine teda cest vynimkam a chcu len sex na to vsetko si uz sama pprisla este si uzijes mala som to iste a vlastne ked nemam chut tak aj mam furtr dokola tie oduvacky ale myslim ze to aspon kazda druha chalpi su strasny egoisti uz som si aj ja x krat vravela ze radsej byt sama lezie to riadne na nervy aj ja som to mala kvoli sexu take cele tehotensto tiez som sex nemohla a ver mi kym prides do 9 mesiaca ten tvoj bude len kopa nervov vobec nemaju ten cit pre nieco take nevedia to pochopit su to...ale su aj vynimky ale to ze na teba ruku dal tak to je sila to iste som mla so svokrou aja ja a poviem ti preco je na jej strane bo nema sex a sibe mu to mam vsetko odzite a vzdy to tak bude raz lepsie raz horsie tak ja len tolko poriadne si rozmysli ci ti ten clovek stoji za to trapit sa malinke si aj sama vychovas maminka tí pomoze tomu ver na svojho priatela sa nikdy spolahnut nemozes ved to sama zistis jedine chlapi pre ktorych je prvorady sex vedia dokonale nicit a zneprijemnovat zivot a preto aj ta ziarlivost budes mat x milencov atd...

jajjus

ja som otehotnela ako 20 rocna takisto som sa bala reakcie mojich rodicov, spociatku to bol pre nich sok, predychali to vsak, mala ma teraz tri mesiace a najradsej by si ju adoptovali :) je to presne tak ako mi raz povedala kamaratka...rodicia sa spociatku budu hnevat, budu sklamani ale ked uvidia to male babatko tak ich to prejde..a presne tak to aj bolo, takze sa neboj, zvladnes to...a mozno by ste mali s priatelom pouvazovat o vlastnom byvani..my byvame tiez sami a je to tak lepsie...

jajka001_

zivot so svokrou, ked ta neznasa, a tvoj priatel ta ani nepodpori, prides o nervy, male bude tiez z toho nervozne. ked nevie byt ona na teba dobra ani ked si tehotne, kvoli babu...nemas tam oporu, najlepsie by bolo ostat doma. tam to tiez nebude ruzove ale maminka ti rada pomoze, doma je doma