Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

smutná1

hej hej, tak to skúsim.... snád to robia aj u nás :-) už by som velmi chcela vidieť ten malinký pokladík....

aluska

ved ja ti to neberiem ze sa tesis, to je vidiet, bodaj by kazda tehotna bola jak ty..len tvrdim ze skus len zavolat doktorovi, viem ze ta tam neposle ale urcite vie kde ho robia a poradi ti

smutná1

prečo?? ved som sa len spýtala, kde robia 3D sono, lebo v každom meste to nerobia... a to ma tam nepošle lekár..ale tam môžem ísť dobrovolne...tak preto som chcela vedieť, či nebol náhodou niekto aj v nitre...lebo najbližšie mám potom v hlohovci...ale ved ok, v pohode, ja ti tvoj názor neberiem...a sem na toto forum idem len ked sa nudím a nemám čo robiť...a nie s každou hlúposťou...no priznávam, že to tak možno aj pripadá...možno som na bábo neni pripravená...ale nenormálne sa nan teším a verím, že to všetko zvládnem a všetko sa naučím....

aluska

smutna ako bez urazky ale trosku to uz prehanas s tymi otazkami...co budes robit ked budes mat babo, za vsetko budes vypisovat na to forum?a preco nejdes k doktorovi a nespytas sa ho na to sono..vlastne ani tam nemusis chodit, staci zavolat..
citam si ako strasne sa tesis na babo ale osobne si myslim, ze si este nan neni uplne zrela..lebo budu chvile ked budes uplne sama a ako si poradis?ako bez urazky,..nemyslim to v zlom

smutná1

ahojte baby.... ako sa máte??? nikto sa mi tu už dlho neozval.... v poslednej dobe mám taký divný pocit.... strach...ani neviem z čoho ale bojím sa...nemám si ani s kým porozprávať...moja naj kamoška, si našla lásku, čo ma velmi teší...ale teraz som ja zostala na ,,ocot" :-(
baby, nevite kde robia dobré 3D sono???? ja som z nitry a neviem či to robia aj u nás...nevite čo to stojí??? inak tehotným by nemali aspon raz spraviť ekg srdca???? lebo sa mi zdá, že by to mali robiť...ale mne ho ešte ani raz nerobili....a ja som mala problémy so srdcom, a ešte ma aj občas bolieva...tak sa bojím, aby ma to nechytilo pri pôrode...a aby som tam...... ach jaj asi mi už hrabe... :-((

smutná1

dakujem vám baby za rady...vidím, ze ani vy ste to nemali a ani nemáte najruzovejsie...tak ako ja...ja som si myslela, ze ja mám dobrú svokru...lebo zo zaciatku sa javila ako milá a dobrá teta...sa vyfarbila az teraz, ked bývam u nich....síce uz aj pred tým mala také chvílkové nálady..ale to som si nevsímala...ale teraz je to také iné...mám tam len stresy a potom aj malinké je nepokojné v brusku...obcas je milá a chce sa rozprávat, a potom z nicoho nic jej ,,prepne" a zacne ma ohovárat...za chrbtom..a vymýslat si...potom na mna vsetci len zazerajú...a to nie je najlepsí a najpríjemnejsí pocit....hovorila som to aj priatelovi....ze by bolo najlepsie sa sa osamostatnit...a on povedal, ze áno, ale ze nemáme kam íst...a ze si to nemôzeme dovolit....ach jaj......neviem co robit....

dd

presne tak :D teraz si to napisala uplne presne..aj ked by som sa jej vtierala, aj tak by som bola zla, takze to je jedno..a takto si aspon budem robit tak, ako ja chcem a nie tak, ako chcu ini :).

jajka001

to je trochu ako v tej komedii, co bola prevcerom (diabolska svokra) - oni len bojuju a bojuju a ani nevedia za co, ten film mal sice happyend :) ale take tie chvilkove happyendy uz poznam, kym sa budem len ja snazit, a podriadovat sa jej, aj tak budem zla, tak kaslem na to, budem zla, budem si robit po svojom, ked ma uz ohovara, nech ma za co :)

dd

tak to je dobre :D..vyzerame ako nejake obludy carodejnicke, z ktorych ide len strach :D..teda ked mi manzel povedal, ze sa ma svokra boji, tak som si tak pripadala..nuz ale ak maju nejake svedomie a ich to strasi, ani sa necudujem, ze sa boja..ja na ich mieste za to co nam povystrajali, by som sa veru bala, ci by mi to nevesta niekedy odpustila..a od hanby by som sa asi radsej pod zem prepadla..