Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

smutná1

lenže, mne naši povedali, že ked sa vrátim domov, tak už natrvalo, a bez neho, že na neho už navždy zabudnem....ja ich aj chápem, majú na to dôvod...ale je to ťažké...a ja som si istá, že keby odídem domov,tak on za mnou príde a bude ma prosiť, že sa zmení a miluje ma....že sa zmení...už to spravil x krát...ale nikdy to dlho nevydržalo....vždy sa vráti k tej svojej hnusnej povahe...a ešte ma štve aj to, že on furt vypráva, o nejakých, že tá je celkom pekná a neviem čo...ja viem, že chce aby som žiarlila, ale aby ma stále provokoval...tak som mu povedala, že ked chce frajerku, že fajn, nech si má...ale ja končím....a on, že tak nie....že on chce AJ mna....

aluska

smutna chod domov a uvidis...ked pride sam, ta mu odpusti, ked nedojde, tak ti za to nestoji a tvojmu dietatu uz vobec nie

smutná1

no ja by som aj išla s tou epidurálkou ale ževraj tu v Nitre to nie je...teda, tak som počula a že je to dosť nebezpečné...a nemusí to ani zabrať...ale tak neviem...mám z toho dooosť velký strach, ale na druhej strane sa aj teším, ked už uvidím malinké...
len teraz mám iné starosti, ako sme začali bývať s priatelom u nich doma, je to všetko dosť divné...v poslednom čase sa stále hádame a včera mi dokonca povedal, že lutuje, že to dieťa čaká so mnou a ja som mu povedala, že fajn, tak sa teda sťahujem domov a povedal, nech idem aj do pi.e....... a o pár minút prišiel za mnou, pohladkal ma, iste zato že chcel sex, a ja mu hovorím, že nech mi dá pokoj a on že fajn, oserem ťa.... ja už neviem čo mám robiť.... vrátiť sa domov, a kašlať na neho alebo čo????? neviem.... :-(((

bublik

smutna ak sa bojis tak chod s epiduralkou, ja som nesla, lebo som to chcela co najprirodzenejsie, ziadna chemia. porod bol celkom v pohode, jasne ze to bolelo, ale ja som to mala rychlo za sebou a mala som tam priatela, ktory mi velmi velmi pomohol, len tym ze tam bol :-)nevravim ze to nebolelo, ale dalo sa to vydrzat, fakt. ta starostlivost o babo je ovela narocnejsia, aspon podla mna, stale sa onhho bojis... minule som prisla k postielke a tak tichucko spal az som sa zlakla ci je v poriadku, ale tak, ze tak som sa asi este nikdy nezlakla... :-D asi mi uz sibe no drz sa aj ty a pekne v klude, rozmaznavaj sa :-)drzim palce nech je vsetko tak ako ma byt!

smutná1

bublik....ahoj, tak ti závidím, že už máš doma ten malinký krásnučký pokladík :-) už aby som ho aj ja mala domka...ale hrozne moc sa bojím pôrodu...ani neviem prečo ale veeeeelmi...držím päste nech ste zdravučkí a šťastnučký :-)
a dakujem baby, že mi odpisujete, aspon si mám s kým ,,pokecať" :-)

slavina

Ja som s prvou dcérkou ostala slobodná matka,mama mi to nevyčítala,ale videla som v jej očiach smútok,otec sa so mnou kôli tomu nebavil až do pôrodu.A potom,akoby sa všetko otočilo,to šťastie a radosť,ktoré som videla na očiach mojích rodičov som nevidela nikdy za celý môj život. Nové dieťatko všetko zmení.
Pred nedávnom som sa vydala,som opäť tehotná a sme všetci šťastní.
Takže sa netreba ničoho báť,ani reakcíí rodičov,cez to sa treba preniesť a venovať pozornosť tehotenstvu a sebe,všetko sa na dobré otočí,bábätko strach zmení na radosť.

tyjamy

smutna....pises ze si nemas s kym pokecat...zaregistruj sa na nanicmama..je to super stranka..je tam plno bab hlavne mamicky co si vypisuju a radia navzajom..dokonca sa aj stretavaju..myslim..ze tam zapadnes..drzim ti palce s tym babetkom..viem aku musis mat radost..aj ja som sa tak vytesovala pred vela rokmi..

aluska

smutna dufam ze aj ja ked budem raz tehotna, sa budem tak tesit...normalne ked citam tie prisevky tak aj ja chcem byt tehotna...ale ja si najprv chcem dostudovat vysku a potom by som uz aj chcela...tak drzim palce nech vsetko vyjde podla planov

bublik

cauko smutna dlho ta tu nebolo :-) s tym ekg musis ist myslim za obvodnym a on ta posle tam kde to robia, pokial na to sam nema masinu, moj mal tak mi to urobil sam.
ja prave pestujem a jednou rukou pisem :-) v postielke nie a nie zaspat :-) navyse posledne dva dni sme dako zacali grckat, dufam ze to nebude reflux... v stredu mame prvu prehliadku u doktorky :-) maly ma tri tyzdne a je uzasny!! tak ti prajem vela trpezlivosti, a ked bude zle neboj sa, ono sa to oplati vsetko vydrzat :-) drz sa!!