Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

zuziacik

smutna, pisem ti pryvkrat ale citam kde tu tvoj pribeh..ja som minuly rok neplanvane otehotnela..mam sice 26, zazemie, manzela, rodinu..poviem ti mas to velmi zlozite a tazke, ale podla toho aky je tvoj priatel, bude to krute, ale ak sa nerozidete teraz, tak 100% ked sa narodi to male babo...vtedy totiz ide vztah dvoch ludi do inej roviny a to babo je prvorade..kdeze este mysliet na sex..poviem ti, taky sme obaja z tej starostlivosti a neprespatych noci unaveny, ze to je to posledne na co myslime..a ja si myslim, ze tvoj priatel nezvladne tu zodpovednost a pocit viazanosti dietatom a tebou..ty musis teraz rychlo dozriet a dospiet a tvoj priatel zjavne je este v rovine postpubertalneho uzivania si zivota a mladosti..nie je evidentne absolutne pripraveny na zodpovednost, ktoru so sebou otcovstvo respektive rodicovstvo obnasa...proste..to dietatko ked uz pride zial vasmu vztahu nepomoze..skor naopak...mam pocit ze je to typicky sprosty, mlady, namysleny, narcisticky, nezodpovedny, nadrzany a nevyzrety chalanisko ten tvoj....a este ked si pisala, ze sa zmieril, lebo chce sex...boze..hnusilo by sa mi s nim spavat...a co by spravil, kebyze si mala daky problem?..ja napriklad som mala od 20tt uplne zakazany sex, kvoli drazdivej maternici a riziku infekcie...potom by ta asi podviedol do tyzdna mam taky pocit..a este ked je taky sexi futbalista krasavcek..do prcic..kludne moze byt aj take hovado, ze ked ty budes chudatko tesne po porode vyzerat ako maly tucniacik..ja teda som sa dostala z vahy 49kg na 67kg a po porode som mala stale 60kg..proste fuuuuj a to ovisnute striave brusko sa dalo dokopy az pol roka po porode..takze ci bude aj takto tolerantny chapes ma co ti chcem povedat..ja som totiz bola v takych depkach, ked som sa po porode pozrela do zrkadla, ze ak by mi vtedy moj muz povedal, ze henta alebo tamta aka je kocica tak by som ho asi zabila a obesila naraz :-((..ale nastastie uz som zas ako predtym..no..proste zvaz si vsetky pre a proti...ty ho poznas najlepsie..ale urcite sa budes musiet rozhodnut ako dalej a odporucam ti to spravit skor ako sa male narodi, nech mas klud

aluska

vacsinou to takto aj dopadne ked je zena tehotna v takom skorom veku...proste ste na to este neni zreli...hlavne on..ako chalani v 20 rokoch...to je po psychickej stranke ako 15 rocni...bohuzial tak to vacsinou dopadne...chalani na to musia dozret...nevedia co to znamena starat sa o dieta..oni ho nevynosia, neporodia a nebudu s nim na materskej...takze tak to aj beru..chcu si uzivat este zivota...podotykam ze hovorim o takychto mladych oteckoch..

a trosku som aj prekvapena ze ste boli taki nezodpovedni ked ocividne si neotehotnela zelane

smutná1

ale hej, má aj iné zamestanie....robí vo firme, a tam predáva...ale futbalom žije a je pre neho všetko...ja viem, že futbalisti a hokejisti....sú katastrofa...ja to viem, sú namyslení a velkí sukničkári...a on sa tým ešte aj pýši...že noačo ved som futbalista, ja môžem... možno bude naozaj lepšie, ked si zbalím veci a vypadnem preč...aj ked to bude velmi tažké....ale pri nom som v neustálom strese...a ani mi nepohladká bruško, a to by som tak velmi chcela a potrebovala :-(( prečo sa to muselo stať akurát mne?? Ja by som tak velmi chcela aby malo moje dieťatko úplnú rodinu....

aluska

aha...futbalista...a on inak nema ine zamestnanie, alebo skolu, len futbal?no ako futbalisti a hokejisti to je katastrofa..bez urazky

Fallo

smutna1- to co si teraz napisala mi uplne staci a nechapem ako este mozes uvazovat o buducnosti s nim......
Babo bude tiez stastnejsie ak bude vyrastat v klude a pohode ako s takym otcom.....

smutná1

ja viem, že ked sa nechcem trápiť, tak by som mala od neho čo najdalej odísť a zabudnúť na neho...ale nie je to také jednoduché, a ešte k tomu ked čakáme spolu dieťatko....ja ani neviem, či sa na to malé vôbec teší...on tvrdí, že hej, ale vôbec to na nom nie je vidno...minule mi sám povedal, že by si chcel radšej užívať život....a že pri mne si ho doje.al.... tak som mu povedala, že sa môžeme teda rozísť, ked tak trpí, a že nech si kludne užíva...ale niee...ja vôbec neviem čo on chce...chcela by som mať normálny vzťah....ale pri nom to zjavne tak nebude...aj ked mi hovorí že ma miluje a neviem čo....ale podla mna to tak nie je....ale zase nechcem spraviť môjmu dieťaťu, že bude bez otca....prečo práve ja???? :-((

aluska

ty si takehoto chlapa vobec nezasluzis...ako ked si napisala aky je tak nemas dovod s takym chlapom nicit si zivot....aby sa k tebe spraval jak k handre..tak to nie..a mozem sa spytat kolko ma rokov a co robi?

Fallo

smutna1- bolo by vazne rozumne ukoncit taky vztah,kde je zjavne vidiet,ze je nulova naprava ......
Ak sa chces v zivote trapit menej...zabudni a chod dalej.....
Zijeme len raz...preco mame trpiet pre cloveka,ktory si nas nezasluzi....
Dost nas sam zivot skusa.