Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

AdamKrt

A co si s tym chlapom stale, ked je taky ?

Vies, mne pripominas jednu moju nie az tak vzdialenu pribuznu.

Cez strednu skolu sa zacala vlacit s chalanom. Mala asi 15 a on vtedy 19-20. Nechcela pocuvat nikoho, ze ma na to cas. Zacala flakat skolu a aj ju chcela nechat. Ked otehotnela, tak to vymyslala, ze toho necha. Chybal jej este rok, aby dokoncila si maturitu. Potom potratila. Skolu si nakoniec dokoncila. Po 18tke otehotnela a skoro potratila druhy raz. Uz predtym ju jej priatel udrel, ale odpustila mu. Kazdy z rodiny si mysli, ze je to to pako, primitiv. Na deti pozor dat nevie, premudrely je ako sova, ale u seba to uplatnit nevie. Cely pribeh mal svoj spad, ale kazdy vravel jej, ze sa ma na neho vykaslat. Nakoniec mali svadbu, ale aj tak sme si mysleli, ze nerobi dobre i ked uz mali spolu dieta. Vzhladom na jeho charakter. No a teraz sa zacal vyfarbovat. Vulgarny je viac ako dlazdic a je mu to fuk. Lenze on aj nazory prebera, akoby ani zakladnu skolu nemal. Dieta na ktore mal davat pozor sa dostalo az na pokraj smrti a po tom, ako na neho "dohliadal" ma aj nejaky nalez na mozgu. Teraz uz svojej manzelke urobil druhe dieta, ani nevedeli ako. No a tot nedavno, ked niesla dieta na rukach, vracajuc sa z nakupu, povedala mu nejaku banalnu pripomienku a on ju zacal bit. Tehotnu, na schodoch a aj s dietatom v naruci. No a to su svoji len par mesiacov...

Druhy spoluziak zo zakladnej skoly zase iny pripad:
- narobil zene 7 deti. Prisiel o pracu, alebo ho vyhodili. Pije ako duha, a kopec dlhov narobil. Ona na nom visi a neda na neho dopustit. On, kade chodi dlhy robi a uz im niekolkokrat aj exekutor chodil klopat na dvere. Pritom pridavky na deti jej zoberie a este to prepije a ona musi k rodicom, aby mali co jest. Opustit ho nechce, aj keby sa jej rodina o nu postarala.

-------
No, rozum cloveku ostava stat... To si clovek pomysli, ze nikdy neni tak zle, aby nemohlo byt este horsie :)

smutná1

moji rodičia ho nemajú radi....mamina najprv aj mala...ale on to všekto pokazil...je strašne namyslený, arogantný, sebavedomí, lenivý a hnusný...s ničím mi nevie pomôcť...a to nehovorím, ked prišiel za ním môj ocino, či mi nemôže pomôcť...a ani ho nehlo...už vtedy som si mala otvoriť oči... stále sa len stresujem a počúvam urážky....a už ma z toho bolí brucho...nikdy by som mu neodpustila, keby sa niečo stane s malinkým...

aluska

neviem ci o to vedia tvoji rodicia..ale ked nie, tak ic popros o pomoc...ked budu pri tebe stat aj oni tak to rychlejsie prekonas a mozno aj on potom prestane doliezat ked sa mu tvoj otec trosku povyhraza.....smelo do toho..nenechaj si znicit zivot!

smutná1

ja si myslím, teda viem to, že ked od nich odídem, tak príde k nám...a bude ma prosiť nech sa vrátim....že bude iný...a všetko...ale to bude zase len lož...a ja krava, neviem či zvládnem odolávať, aj ked som sa už x krát presvedčila, aký je to chrapúň..............

aluska

zacni konecne mysliet na seba a nie na druhych ludi ktorym ocividne az tak na tebe nezalezi...ocividne jemu to ani tak nebude vadit ked sa rozidete, este bude rad ze si moze v meste uzivat

smutná1

no možno,neviem.... ale už je neskoro hovoriť, keby keby....
zuziacik....tak to si vystihla úplne presne...presne taký je ako si to napísala...a ja som bola velmi hlúpa, že som to nevidela, resp. nechcela vidieť a naivne som si myslela, že dieťa všetko zmení....no nie je to tak... s tým sexom, on je neskutočný....stále by ho chcel, aj ked som mu povedala, že ma to bolí....no to jeho nezaujímalo....a k tomu priberaniu...mi povedal, že hned po pôrode sa musím dať do kopy, nech som pekná štíhla....ja už fakt neviem....

smutná1

ale ja sa na to malinké velmi, velmi, velmi teším....dám mu všetko na svete...a čo sa týka, jeho otca...no tak to máš pravdu, že je ešte nezrelý....vôbec netuší čo je to zodpovednosť...ja viem, že aj ja som velmi mladá, ale ked už čakám to bábo, tak bude pre mna to najdôležitejšie na svete, nech si myslí kto chce čo chce...už teraz ho velmi milujem... no a hej, otehotnela som neplánovane...neviem či je to nezodpovednosť, alebo čo..ale brala som HAK no musela som ju vysadiť, pretože som mala problémy s krvou a so srdcom, to je o inom....a nejak sa ,,pošmyklo"....a je to tu...ved to sa stáva...ale je mi to všetko lúto ako to s ním dopadlo, myslela som, že dieťa ho zmení a že on je ten pravý..... no mýlila som sa...a to riadne...