velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...
Sklamala som mamku
uz mu nic never prosim ta..znicis si zivot..nedaj sa oklamat par peknymi slovami...potom s aozv ze jak to dopadlo..a inak v ktorom si teraz tyzdni?
povedala som mu včera večer, že odchádzam, že už nechcem s ním žiť, a ani vychovávať malé...lebo ma len trápi...trošku sme sa pochytili, potom vypal tv a išiel spať....ráno šiel do roboty a dnes mi volal, že ked príde sa porozprávame....ja som mu povedala, že to rozhodnutie už nezmením...a on, že nech počkám, že sa porozprávame....tak som zvedavá s čím na mna zase vybehne...
smutna...pokazila si si zivot...ja viem ty sa tesis na dieta ale si zober ak ta necha priatel tak si mlada a aky mlady ta bude chiet s deckom...kazdy sa zlakne a nikto alebo malo kto chce ist do vztahu kde uz dieta je ked sa jedna o taku mladu babu ako si ty...drz sa ale mas to riadne blbe...
No hej, to bude radost pre nejaku damu, ked narazi napr. na 40,50,60,70 rocneho Casanovu. Ten bude mat skusenosti :)
Ale je pravda, ze v mladsom veku, sa muzom nechce zakladat rodinu.
Mne sa tiez nechcelo v mladsom veku zakladat rodinu, ale preto som si ani nic nechcel zacinat. Az ked som prijal fakt, ze by som to vedel dotiahnut do konca - zena, manzelstvo, dieta, rodina, tak som z ucty k zenam az potom zacal prejavovat zaujem o vztah a dovtedy som sa akemukolvek zblizovaniu vyhybal a ani nevyhladaval zensku spolocnost.
Ale to som bol asi skor vynimka z pravidla. Len bolo smutne vidiet napr. ako zeny nadavaju na muzov, ze chcu takeho, onakeho - ale ked takeho maju pod nosom, tak ho prehliadnu :)
Neviem, preco to tak je, ale mal som dojem, ze ked ma muz priatelku, je pre zeny nejak zaujimavejsi. Ktovie preco je to tak, ked rozum by hovoril, ze prave slobodny je na tom lepsie... Paradox :)
Jasne, mas pravdu. Vekom to nie je, ale je mozno vacsia pravdepodobnost, ze starsi chlap sa postavi k takymto veciam lepsie, ako mladucky. Nemyslela som tym sexovanie. 70 rocny muz nemusi byt dedo, mam v tomto veku ocka a vyzera ako lusk - kazdy den cvici a zohne sa tak, ako ani ja nie... Vekom sa nemudrie, vekom sa len clovek stava skusenejsim:)
No, zas aj starsi chlap by kludne sexoval aj 3x, ci aj 10x denne, keby sa dalo. Ked vie, ako na to :)
Je pravda, ze clovek trochu zmudrie, ked je starsi, ale niekto bude pako aj v 70tke... :) Vid vcera v TV novinach 70 rocny dedo, co napadol tusim lopatou niekoho...
Na druhu stranu, existuju aj svetle vynimky, co aj v 15tich su zodpovednejsi ako 95 percent chlapov v zrelsom veku. Ale vela ich az tak neni. Urcite sa nebudu vyskytovat medzi grazlikmi :)
Tak sa mi zda, ze smutna ma velmi nizke naroky na priatela, ja som sa ani odpanit nedala tak hocikym... Ale mnohym zenam, ako aj uviedol Adamkrt, staci malo. Kto chce kam pomozme mu tam. Pride prva facka, mozni uz coskoro, smutna porodi predcasne, ale stale bude zit s tym 20 rocnym nemehlom. Ja na posmyknutie neverim. Ked raz otehotniet nechcem, tak neotehotniem, nestane sa to predsa len cirou nahodou. 20 rocny chalan by sukal trikrat denne, tak to proste je, na tatkovanie si treba najst starsieho chlapa.
smutna, chod domov, tam ti bude ovela ovela lepsie. on si mozno uvedomi ze je otcom o par rokov, a mozno ani vtedy nie. byt matkou nie je jednoduche, budes to mat tazke, potrebujes oporu, pomoc, musis chranit hlavne svoje dieťa, a aj seba.
smutna, ja suhlasim so vsetkymi ostatnymi, co Ti radia radsej sa zbalit a odist..ak vidis, aky naozaj je a ako sa k Tebe Tvoj "priatel" sprava, ze Ti nadava, pekneho slova povie len ked chce to jedno jedine a ani pri tom neberie na Teba ohlad, ze Ta to boli..naozaj si velmi dobre rozmysli, ci Ti to stoji za to, trapit seba ale najviac dietatko, kvoli takemu "oteckovi"..ale ak sa rozhodnes odist spat k rodicom, popros ich, nech Ti pomozu odolat jeho slubom, resp.nech sa najskor zmeni a dospeje a potom, ked to bude s Vami mysliet uprimne a vazne, nech sa ohlasi, ak bude mat este zaujem..z takeho zivota s nim Tebe a babatku podla mna nekuka nic dobreho :(..zial..
Smutná, on si teba ani to babatko nezasluzi, ver mi, ze si najdes niekoho ovela lepsieho..ta prava laska na teba este len caka a babatko ber ako najvacsi dacek z neba, pretoze ono ti da tej lasky najviac v zivote. A mas rodicov co ta podrzia a aj to je fajn.To tvoj priatel nepochopi, lebo je nizsie nez ty na tom pomyselnom rebricku zivota...len ta taha dole evidentne..prosim tes sa na babo a cerpaj praveze z neho energiu na to, aby si urobila za tymto magorom hrubu ciaru...a neber to tak ze mu /babu/beres ocka...ved ocko by aj tak momentalne na neho kaslal...ved ak o par rokov sa spamata a prejavi zaujem, ty mu nebudes branit sa s babom stretavat, ale ti teraz viac ublizuje ako pomaha..a je to proste debil....