Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

aluska

emjee asi sme sa nepochopili...ja som povedala ze ak by sa mi to stalo teraz zeby som oehotnela, nahodou, tak by som to brala ok, neplakala by som, nechcela by som ist na potrat..
ale dieta si planujem az po skole, az po najdeni si dobreho zamestnania a dosiahnuti niecoho,a moj priatel ma v tom respektuje...ako on by chcel a teraz dieta, keby mu teraz poviem ze podme si jedno urobit tak by hned aj isiel na to,ale vie ze skola je pre mna dolezita a a chcem nieco v zivot dosiahnut...ved aj pre to beriem antiku

emjee

Vies aluska, ide ale aj o teba, priatel ma zrejme nejaku tu karieru, dari sa mu a ty? Nebola by skoda nedokoncit skolu a potom nevyuzit ziskane vedomosti v praxi a tiez nieco dokazat? Na deti mas kopec casu.

aluska

emjee no ved jasne..ja uz mam dlhodoby vztah chceli by sme sa vziat...este nie teraz...a priatel aj pracuje, celko slsne zaraba, bab by chcel uz aj teraz, keby nemam skolu.strasne miluje deti..uz len ja skoncit skolu a najst si nejak dobru robotu

aluska

ja mam 22...tiez nie este az tak vela...ale uz som po bakalarovi takze a keby sa nieco pritrafi tak by som to uz brala ok.nevadilo by mi to keby nedokoncim skolu.a na potrat by som urcite nesla...ale ja berem tabletky zatial...uvidime do kedy.

smutná1

no, ved jasné, chápem...ja mám takú sestranicu, najprv škola, potom kariéra a potom bábo...no ale niekedy si to moc nenaplánuješ....vlastne aj môžeš ale život to zariadi aj tak po svojom...človek mieni, život mení... :-) ale ja som velmi šťastná, že budem mať bábo, aj ked som ešte veeeeeelmi mladá, a mám takého priatela akého mám...ale dieťatko bude pre mna všetko na svete, ten najdôležitejší človek....ktorého už teraz velmi milujem....je to fakt krásny pocit, ked cítim ako sa tak mrví, kopká.... :-))) až mám obrovský strach, ked sa pár hodín neozve....a môžem sa spýtať, kolko máš ty rokov????

smutná1

dakujem ti veľmi pekne...snád to vyjde... no hej hej, bruško sa mi už gulatí..je to také krásne a ešte ked cítim ako sa malinké hýbe...je to nenormálne krásny pocit :-)

smutná1

no, dúfam, že budem dosť silná a budem si stáť za tým čo som povedala....a nenechám sa znova oblbnúť....nestojí mi to za to...a teraz som v 23. týždni :-) síce neviem ktorý je to mesiac, lebo sa v tom vôbec nevyznám....lunárny a normálna....fakt neviem :-) mám v tom chaos....