Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

kima

Ahoj. Som si prave precitala vsetky tvoje prispevky. V prvom rade ti chcem poblahozelat k tomu malemu pokladiku, co v sebe nosis. Mam toho na srdci trosku viac, tak ti budem pisat postupne.
V provom rade by si urcite mala ignorovat vsetkych ktori hovoria alebo pisu v takom zmysle, ze si mlada, ze si si este mohla uzivat, mat karieru a podobne blabolky. No a co ked zostane mlada holka tehotna, ved v zivote si to mozes zariadit podla seba a v tvojom pripade to bude najskor babatko a potom budes riesit karieru. Ved nebudes prva ani posledna, ktora sa k celej situacii takto postavi.Aj moja sestra porodila ako 19 rocna a teraz ma krasnu 7 rocnu dcerku, ktora nam robi vsetkym radost a vsetci ju uplne zboznujeme. Aj rodiacia zostali najskor takou informaciou zaskoceni, ale hned ako sa im to ulezalo v hlave, tak sa k celej situacii postavili uplne super a sestru s priatelom podporili a na malu sa strasne tesili. A teraz ako nasi vravia, je to ich najkrajsie a najzlatcie na celom svete a v celom vesmire.
No a co sa tyka tvojho priatela, ja viem ze sa budem asi opakovat v tom, co tu pisu aj ostatni, ale je fakt, ze chlap ktory opakuje tisic krat vetu \\\"ja sa zmenim\\\" a je to stale to iste, ake to bolo pred tyzdnom, mesiacom ... tak neverim tomu, ze sa dokaze niekedy v buducnosti zmenit. A je podla mna prilis nezodpovedny na to, aby sa ujal zodpovedne ulohy otca.
A smutne je na tom hlavne to, ze miesto toho aby bol stastny z tvojho priberania, lebo to vacsinou svedci o tom ze vsetko prebieha tak ako ma, pretoze by asi nebolo prilis v poriadku, keby si vobec nepriberala, a iny clovek by bol z toho v strese a nestastny ze sa nieco deje a nieco nie je v poriadku. A on mysli uz teraz na to, ako budes musiet hned po porode schudnut, aby si vypadala k svetu, krasna a pod. Ano kazda zena sa chce citit po porode pritazliva a pekna, ale urcite na to nemysli pocas tehotenstva. Su ine veci, ktore su v tomno momente dolezitejsie a ty to vies, to hned viem podla tvojich slov, ktore pises. Ty si clovek ktory to uz teraz citi a vie co je v zivote cloveka na prvom mieste. Mozem uz teraz o tebe povedat, ze budes mama s velkym M a dietatko bude stastne ked ju bude taka mamina s laskou vychovavat, lebo ty mu tu lasku davas uz teraz. Takze hlavu hore a drzim ti palce vo vsetkom.

smutná1

ahojte baby, dnes som bola v poradni, a doktor zistil, že mám zápal....tak mi predpísal candibene tabletky...nemôže to uškodiť malinkému???? snád nie.... aa dnes som sa objednala na 4D ultrazvuk do hlohovca...máte niekto s tým skúsenosť??? neviete čo to tam asi stojí???? dakujeeeeem :-)

aluska

neni zac...a drzim ti palce lebo si to zasluzis...fakt keby sa takto kazdy tesil na babatko, ktore nebolo ani planovane, tak klobuk dolu...

smutná1

dakujem ti, že si mi vôbec napísala..potrebovala som aj nejaký nazaujatý pohlad...a dosť mi to pomáha...fakt ti moc dakujem...stále myslím len na môj malinký poklad, a hovorím si, že sa nebudem trápiť a stresovať...že ked sa narodí, tak bude môj anjelik krásny, ktorému dám všetko a bude pre mna ten najdôležitejší človek na svete... už aby to bolo....

aluska

ked ho tvoji rodicia nemaju radi tak si myslim ze by sa len potesili ze si neni s takym chrapunom....radsej neuplna rodina a stastna ako uplna, v ktorej sa bude muz k zene spravat jak k hande..a tipujem ze ked je taky velky futbalista tak aby si raz neplakala ked ty budes doma kojit v noci a on bude niekde na diskoteke sa olizovat s kazdou..lebo on ocividne takyto je

smukktná1

lenže mne to vadí, ale ani sama seba nechápem, neviem prečo mu dávam šancu, možno preto, že som bola tak vychovaná, v úplnej rodine a chcem aby aj moje malé malo úplnú rodinu....bojím sa, že ked sa ukážem u nás doma, v dverách, s tažkami, tak velmi sklamem našich, ešte viac ako doteraz a to by som naozaj nechcela...a možno stále si myslím, že sa to utrasie všetko, neviem a možno som len sprostá....

aluska

ten tvoj priatel ale vie namotavat..keby ta lubi tak by sa k tebe v zivote nespraval..robis velku chybu..no ale ved ked to tebe nevadi

smutná1

no baby, som stále tu....nič moc sa zatial nevyriešilo....priatel mi povedal, že ked odídem tak ho to bude moc bolieť, pretože ma velmi miluje a aj malinké....som povedala, že urobí nejakú hlúposť a vtú ranu sa sťahujem....neviem prečo mu dávam stále šancu...asi kvoli malému...