velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...
Sklamala som mamku
Ale pocula som aj, ze ho mozu pozicat v porodniciach na domov mamickam...ale neviem nahodou, ci to neplati len pre mamicky, ktore maju nejak chore babatka. Lebo jednej nasej znamej sa malinke narodilo predcasne, bolo na tom dost zle a tak mali doma ten pristroj. Ale nastastie sa z toho ta malicka dostala a uz je v poriadku:)) drzim vam obom palce, aby ste boli zdravi:)
heej??? vďaka Bohu....len to bude určite velmi drahé....
Neboj sa smutna1, existuje pristroj, ktory dokaze monitorovat dych babatka:)) da sa kupit aj v obchodoch pre babatka.
baby, ja mám obrovský strach....včera, či predvčerom bolo v správach, to ako zomrel ten 3 mesačný chlapček....v spánku...skoro som sa rozplakala, ked som to pozerala, ani som nedýchla, srdce mi zovrelo...no niečo hrozné....že niečo také existuje, ako syndrom náhleho úmrtia dojčiat..pre boha živého..to nie je fér...také malé nevinné bezbranné dieťatko...mám z toho obrovský strach..ked sa mne narodí, tak ja nebudem ani spávať, čo ho budem stále kontrolovať či dýcha... :-((
smutná1 ja mam tiez 19 rokov ale uz mame 2 a pol mesacneho chlapca uvidis ze ked uz ho budes mat tak ho uz nedas za cely svet a budes velmi stastna.
dakujem aj vám baby, fakt, ma to teší, že sú aj ,,normálny" ludia, ktorý dokážu povzbudiť....a nie hned odsúdiť...mne to naozaj velmi pomáha, ked viem, že aj takí sú...fakt dakujem...
smutná1 mala by si si zmeniť nick zo smutná1 na šťastná1, lebo fakt musis byt najstastnejsia, ked nosis pod srdieckom nieco take krasne. a dnes je to uz normalka - slobodné mamičky...tych je vela.
ahoj kima.... dakujem ti, velmi mi to pomohlo ked som si prečítala ako si ma vychválila...naozaj som šťastná, že sú ludia, ktorí to ešte berú takto...lebo v dnešnej dobe je to niečo strašné...hned ťa odsúdia, že si mladá, nemáš kariéru, a tak.... a hlavne, všetci sa vypytujú prečo som neni ešte vydatá, ked už čakám dieťatko...ale je to naozaj to najpodstatnejšie...sobáš??? a ešte aj s takým priatelom akého mám ja... no čo sa týka jeho...je fakt ešte decko...nezodpovedný a nevie si ani len predstaviť čo je to vychovávať dieťa...a sama niekedy neviem čo tu ešte robím....myslím s ním...ale potom sa pozriem na bruško...a poviem si...kvoli tebe láska...musíme skúsiť všetky možnosti...snád ked ťa uvidí tak pochopí čo je zmysel jeho života...tak ako som ja našla ten svoj...MOJE DIETATKO....no a rodičia...už sa na svoje prvé vnúčatko tešia...mamina dokonca, už hovorí, že mi kúpi nejaké vecičky a tak....je to taký úžastný pocit, ked viem, že mám milujúcu rodina, ktorá bude pri mne stáť nech sa deje čokolvek....za to im všetkým patrí moje obrovské ĎAKUJEM....