velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...
Sklamala som mamku
jak´si si ju vychoval taku ju mas ale bez urazky zrejme ju mas velmi rad ked tak o nej rozpravas to by som ja na svoje deti nikdy nepovedala aj keby spravili hocico
akože prečo by som mala byť cundra??? len preto že som si nechala bábätko??? toto naozaj nechápem a som vdačná, že nemám takého otca ako si ty....ale dobre...nenechám sa vytočiť, malinké si to nezaslúži...aby som sa kvoli nejakému stresovala....
dieta je najkrajsi dar zivota aj ked sapritrafi neplanovane nikdy v zivote som nelutovala ze mam syna a tiez som s nim sama samozrejme pomohli mi rodicia ktory ho maju tiez jak za svojho je sikovny v skole jedna radost zatial :-0 ale co je podstatne keby som si mala vybrat urobim tak znova zalezi na tom aku ma kto povahu ci je schopny dat to prec a k tomu priatekĺovi sa ti cudujem viem o com pisem dobre porozmyslaj ci s nim budes uz teraz nie si spokojna a stastna a moz sa stat ze to bude horsie vycchovat ho mozete spolu ale zit nie nemusi prist o otca len preto ze si vy nerozumoiete ale ak s nim ostanes tazko sa vratis potom spet
Lukas Duba, si riadny primitiv!
prečo by mala byť cund
prečo by mala byť cundra zato že bude mať bábo v dvadsiatke,dievča si pýta radu a nie urážky
tvoja dcera ta iste ma rada a je ti vdacna ked ju takymi privlastkami častuješ
lukas duba a tvoja dcera je potom co?tiez sa nechala nabuchat...ty by t mojim otcom tak s tebou v zivote pekne neprehovorim...ty si s takymto pristupom v zivote nemal mat deti
už som sa dočítala tak hlavne nech vám to víde a bábo je zdravé
Lukas Duba:aj to je riešenie ale hlavne že dcéra to nelutuje a je šťastná mať bábo v tak mladom veku je vážne a ťažké rozhodnutie
smutná 1:choď len pekne za rodičmi,má ten tvoj priateľ prácu čo on na to hovorí?kde budete bývať? z čoho budeš žiť? pomôžu ti rodičia? je pravda že je veľa slobodných šťastných mamičiek prajem ti aby si bola jedna z nich :)veľa štastia