Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

aluska

ni o zakladatelke temy si to nemyslim lebo sa k tom postavila zodpovedne a napriek svojej chybe si to dieta nechala..lebo dieta nemoze za chyby svojich rodicov..preboha ved ta baba sa tak na to babo tesi...a nie jak tvoja dcera -isla na potrat a tvari sa ze sa nic nestalo a uziva si mozno zas s hocikym koho stretne...to je asi rozdiel...zato aku mas dceru si mozes sam..nemusis tu obvnovat druhych ludi

Lukas Duba

Aluska, ale ved tym padom si to iste musis mysliet o zakladatelke temy a jej rodine. Ved sa dopustila toho isteho hriechu ako moja dcera! No ta aspon pochopila, ze urobila chybu. Nie hned, chvilu to trvalo, no nastastie dost kratko na to, aby sa dalo zabranit najhorsiemu...

aluska

lukas duba to ze nevidis co robi tvoja dcera to este neznamena ze neni cundra...asi to mate v rodine..bud ty alebo tvoja zena..pretoze taketo veci sa clovek nauci doma..takze sa zamysli nad svojou rodinou a neobvinuj tu babu, ktora je aj napriek svojmu mlademu veku stastna ze je tehotna a nesla zabit plod ako to spravila ta tvoja...to vies ze niektore zeny po potrate uz nikdy nemozu mat deti?ak sa to stane tvojej dcere tak ti raz podakuje ty kreten

veronky

nechápem kolko zlosti môže byť v jednom človeku a to na vlastnú dcéru nazývať ju cundrou je husté čo si ty za človeka

Lukas Duba

Evasa, vidis! Sama si priznala, ze take spravanie je typicke pre cundru!
U nas sa aspon podarilo chybu napravit... A teraz je stastna!