pridate sa?
90 dnovka od 1.7.
lukass akože vau... a to ty odkiaľ vieš ako bude vyzerať??? držal si niekedy túto diétu, že to vieš takto posúdiť? zrejme nie, ak toto píšeš. A ak áno, tak si ju asi nedodržiaval tak ako si mal,lebo ja viem, že pomocou nej sa dá pekne schudnúť...
a len pre informáciu... veronika a weronika1 sú dve rozdielne osoby... :)
Aj ja sa tesiiiim, aj trochu bojim, ze porusim nieco... Meriam 170 cm a vazim 72 kg, mam 31 rokov. Verim ze o devatdesiat dni budem mat oveeeela menej kileciek:)
zacinam s tebou, Veronicka :)
dufam,ze sa budeme v praci stretavat co najcastejsie :)
weronika1:Ty budes taka hlawna nasa povzdbudzowatelka?ja sa tesim kocky hadam to zvaldnem mne sa bude dat len 60dni drzat dietka
jasne zajtra baby zaciname:)
Tiez sa pridavam od 1.7.
ahojky, ahojky... tak dúfam, že od zajtra pekne krásne začíname a žiadne výhovorky... :D Už sa teším... Takže zajtra pekne každá z nás popíše sem svoje miery, váhu, výšku, a koľko by chcela schudnúť... : )
baby ja by som sa tiez k vam pridala tak isto mam 19 vysku 160 a 53 kg podla vypoctov mam akoze vahu v normale ale mam vacsie brucho a boky, ale mam jeden problem som vegetarianka nemate nejake recepty aj na takuto dietu?
Prooooooosim:-D
Poslite mi tu dietu, bo to musim dostičkovat, neviem co ako...a tak...
Dakujem
dusan441@azet.sk
tak v kutiku duse trosku zavidim tym, ktori potrebuju schudnut 3-4 kg najviac. ja ich potrebujem aspon 10. ale bojim sa trosku ist na diety, aby som sa po nich neprejedla... zatial sa snazim kustik obmedzovat a uz mam dole 2 kg. a to len tak, ze jem 3x denne a nanajvys nejaka ta zmrzlina, raz za par dni kusok kolaca a tak... ale neprehanam to.