pridate sa?
90 dnovka od 1.7.
Kočky a ako budete cvičiť ja sa neviem nejako donútiť, čo a ako je najlepšie cvičiť pri držaní diéty?
Ahojte, nenápadko vás pozorujem už dlho, ale včera som si nastudovala par veci o diete 90, a dnes začínam.Nemám dostatok info, tkaže ak by niekto, že chcel pomáhat bola by som rada. Nemám pevnu volu :-( Ale musím schudnúť, bo ma už niekde asi zavrú....
Ak niekto začal dnes-spojme sa:-D
Pekný víkend
lula - ide presne o to donutit sa. musis to mat sama v sebe. treba silnu motivaciu. neviem ako inak ti poradit.
weronika1 - super :) ja som ju uz drzala dvakrat, iba bolo to v takom stresovom obdobi stale ze som ju drzala naozaj len chvilu :) ale teraz by som chcela poctivo, kedze ide leto, mam 3 mesiace volna :) aku vahu by som chcela? tak aspon tych 60 by bolo fajn.. ale uvidime co to da :)
veronika... ja som na tom presne tak isto jak ty, len mám o 1cm menej...hehe... :D
ahojte asik cely zivot riesim ako schudnut ale nejako mi to nejde aj ked zacnem cvicit ci drzat taku mensiu dietu nikdy dlho nevydrzim a to mi je luto jem 5 cez 9 a uz mam toho plne zuby ale stale neviem ako sa premoct vsetkym sladkym ci slanym mastnym jedlam mam 20 rokov a vaha je 75 a to je si myslim dost prosim poradte ako zacat a vydrzat..
Tak viete, ked ma clovek statnice, tak sa dieta tazko drzi... myslim si ze to je rozumny dovod :)
ja mam 165cm, 70kg
od buduceho tyzdna zacinam behavat a chodievat na tae-bo :)
ako ste na tom vy,
dievcata...je len na vas,kedy zacnete....hlavne,ze ste plne odhodlania porazit tie kila navyse....
no je pravda, ze niekomu to vyhovuje zacat od napr. zaciatku mesiaca. a teraz je podla mna na 90-dnovku najlepsi cas, lebo je kopec ovocia a zeleniny - rozne druhy (jahody a vsetko mozne). ja s nou ani nezacinam, len som si dala taku stravu, ze budem 3x denne jest, z toho som vylucila pecivo (obcas si doprajem celozrnne, ale myslim tym ako normalne chleby, rozky biele a tak...) a snazim sa aj pit dostatok tekutin a robit vsetko mozne, aby som nemyslela na jedlo. aj teraz asi pojdem do mesta niekde, aby som v kuse nezrala (sorrky za vyraz, ale iny som pouzit na to, kolko jem nedokazal). a ak sa mi to podari a nebude dnes opat liat (u nas vychod... juj), tak pojdem si zabehat vonku alebo ked, tak pojdem na speening alebo co. nieco proste robit musim.
no ale keď nám to tak lepšie vyhovuje, tak čo s tým?