90 dnovka od 1.7.

STASIIKA

CAFTE JA SA TIEZ PRIDAVAM. MERIAM 165/ A NEUVERITELNYCH 78 KG. ZA 5 TYZDNOV IDEME K MORU TAK BY SOM CHCELA DACO ZHODIT. TAKZE ZACNEM OD DNES BEHAT, A POKUSIM SA TU DIETKU DO TOHO VCLENIT

Kačička

Kočky a ako budete cvičiť ja sa neviem nejako donútiť, čo a ako je najlepšie cvičiť pri držaní diéty?

akzuz

Ahojte, nenápadko vás pozorujem už dlho, ale včera som si nastudovala par veci o diete 90, a dnes začínam.Nemám dostatok info, tkaže ak by niekto, že chcel pomáhat bola by som rada. Nemám pevnu volu :-( Ale musím schudnúť, bo ma už niekde asi zavrú....

Ak niekto začal dnes-spojme sa:-D

Pekný víkend

veronika...

lula - ide presne o to donutit sa. musis to mat sama v sebe. treba silnu motivaciu. neviem ako inak ti poradit.

weronika1 - super :) ja som ju uz drzala dvakrat, iba bolo to v takom stresovom obdobi stale ze som ju drzala naozaj len chvilu :) ale teraz by som chcela poctivo, kedze ide leto, mam 3 mesiace volna :) aku vahu by som chcela? tak aspon tych 60 by bolo fajn.. ale uvidime co to da :)

lula20

ahojte asik cely zivot riesim ako schudnut ale nejako mi to nejde aj ked zacnem cvicit ci drzat taku mensiu dietu nikdy dlho nevydrzim a to mi je luto jem 5 cez 9 a uz mam toho plne zuby ale stale neviem ako sa premoct vsetkym sladkym ci slanym mastnym jedlam mam 20 rokov a vaha je 75 a to je si myslim dost prosim poradte ako zacat a vydrzat..

veronika...

Tak viete, ked ma clovek statnice, tak sa dieta tazko drzi... myslim si ze to je rozumny dovod :)

ja mam 165cm, 70kg

od buduceho tyzdna zacinam behavat a chodievat na tae-bo :)

ako ste na tom vy,

majuska_

no je pravda, ze niekomu to vyhovuje zacat od napr. zaciatku mesiaca. a teraz je podla mna na 90-dnovku najlepsi cas, lebo je kopec ovocia a zeleniny - rozne druhy (jahody a vsetko mozne). ja s nou ani nezacinam, len som si dala taku stravu, ze budem 3x denne jest, z toho som vylucila pecivo (obcas si doprajem celozrnne, ale myslim tym ako normalne chleby, rozky biele a tak...) a snazim sa aj pit dostatok tekutin a robit vsetko mozne, aby som nemyslela na jedlo. aj teraz asi pojdem do mesta niekde, aby som v kuse nezrala (sorrky za vyraz, ale iny som pouzit na to, kolko jem nedokazal). a ak sa mi to podari a nebude dnes opat liat (u nas vychod... juj), tak pojdem si zabehat vonku alebo ked, tak pojdem na speening alebo co. nieco proste robit musim.