pridate sa?
90 dnovka od 1.7.
majushka
Ahoj, treba ma trošku podporovat, pretože som slaboch...
Máám 19rokov...
Už si predtýmd rža,a nejaku takuto dietu?
presne tak:Dja si tiez myslim,treba vydrzat:)wed to nieje az take hrozne zas trpiet hladom nebudeme
Ahoj,ja som už rok po tejto diete.Držala som ju 90dní(asi na 80%-tzn.že sem tam som zhrešila)zhodila som 22kg.Po skončení som pokračovala ešte 2mes.tou"pokračovacou)ale to už asi len na 60%.Postupne som si pridala raňajky,avšak dodržovala som odstup obed večera a po 20 som už nejedla-šli dole ešte 4kg.K tomu som cvičila-ako kedy:)Poznám pár kočiek čo to vzdali už po pár dňoch,ale komu naozaj vadí ako vyzerá,tak s tým niečo robí,nie???:)Všetkým držím palce-nevzdávajte to!!
akzuz:moja ja by som sa pridalaa,ale zacnem az od 1.7 drzim ti palce,a kolko mas rokow?
Ako som predpokladala, nikto ali len nereoagoval na mna, ani že os nova..nic, smutná som z toho.-D
Dnes mám druhý den, uvidime, co ako, vcra som odolala,a vsetko bolo ako malo, som si ani jednu čipsu nevzala nic, no dnes..to bude ťažšie.
Držte palce..
Ak by niekto chcel komunikovat, dávat rady niekto kto to už má za sebou bola by som rada, lebo som v tom nie nejak zabehnutá, čo sa môže a čo nie.
Ďakujem
podla mna kludne prispiewajme do tejto temyy,wed w tej druhej su len same prehresky:)budme my tie,co budeme 100% dodrziawat dietku:)ked sa nieco chce wsetko sa da,tak si aj wy powedzte ked to uz nebudete zwladat neporuste wed predsa nieco chceme nie:)),ale zas male prehresky su ok:)sak 90dni sa neda takto strawowat,niektore z nas nebudu ani tolko drzat bude im kludne stacit aj 30dni:)
aj podla mna od noweho mesiaca najlepsie,ja zacnem od 1.7 spolu s wami naplno,chcem riadne schudnut do dowolenky,ktora ma caka w auuguste,takze mesiac mam na to:),weronika fuha az na hodinku?ja behawam 30min wiac sa mi neda prinutit,a ako casto popri deitke odporucas behat?kazdy druhy den mam?skusim to dat uz an tych 45min to bude efektiwnejsie:)Len ja newiem ako wydrzim jest rano len owocie:((to sa musi?:D
ahojte ja od pondelka musim zacat chudnut:),20 teho jula idem na dowolenku musim tam byt pekna a wmestit sa do gati co som si kupila,takze zacinam takto s touto dietoku,aspon budem drzat tolko kolko stihnem a kazdy den budem behat,alebo kazdy druhy ako sa mi bude chciet a sem tam bycikel
k sportu sa proste treba donutit jednoducho.... ja som tiez mala problemy donutit sa behat.. ze nechce sa mi, som unavena, najedena a podobne. ale vacsinou teraz chodim o 6 rano, hodinku - dam si sprchu a potom do prace a je to super pocit po behani! plus dva razy do tyzdna tae-bo :)
ak by bol niekto z BA z Petrzalky a chcel sa pridat, tak budem len rada :)
veronika... ja by som tiež chcela ísť na 60... vau... tak sme rovnaké... :D