pridate sa?
90 dnovka od 1.7.
Lenka79, a z kolkych kil ides dole?
caute kocky ja sa tiez k vam pridam dnes drzim dietu 18ty den schudla som 6 kg tak si mylim ze je celkom realne schudnut planovane kila. Ja som zatial nejake prehresky nemala, len raz v sobotu vinko a tiez ecvicim lebo to nejak nestiham ale planujem zacat tak po prvom mesiaci keby sa to chudnutie zastavilo. Inak ak prezijete prvy tyzden tak to prezijete ten bol kriticky, teraz uz nebyvam ani hladna a dokonca ked si nieco nachystam na zjedenie tak zjem polovicu a uz viac nechcem vcera som skoro uplne vynachala veceru kedze som na nu nemala chut dala som si len jedno vajicko na tvrdo kedze som mala bielkoviny. Tak si drzme palceky a uvidime. Fakt skuste vydrzat ten prvy tezden a bude fajn. -))
baby pridam sa k vam lebo moja tema akosi upadla drzim tuto dietu od 22.juna ale nevadi :) vcera som mala uhlohydraty tak som sa vecer prezrala ale nevadi som sa aj precistila a na vahe nastastie nie je nic vidiet :D a dnes ovocny dnik :))) takze pohoda :) + cvicenie :D
Werca, určite pokračuj, aj keby sa Ti podarilo schudnúť len polovicu kvôli prehreškom, aj to bude super. Prvé dni sú najhoršie... Pri tejto diéte sa má schudnúť 18 až 25 kíl. Tiež chcem len 14, ale keď to pôjde dole, nebudem sa brániť:) Držím nám palčeky..
Weronika1, to myslíš že už o dva mesiace schudneme 11 kíl? Jáj, to by bolo super. Ja som najhladnejšia doobedu, bola som zvyknutá na silné raňajky...
ahojte... kočky, ja som včera tiež zhrešila, takže všetky by sme mali pokračovať dalej v diéte... ja tiež nechcem držať 90 dní... proste hneď, keď schudnem 11 kg, tak prestanem držať túto diétu... takže počítam také 2 mesiace...
Mam wobec pokracovat v diete?uz prvy den prehresok o pol noci som bola hladna dala som si dva rozky so syrom:(,neviem ci by som celych 90 no vlastne ja chcem dietu drzat 60dni vydrzala
ja som sa teda dnes velmi nekrotila, ranajky-muesli, obed-normalny-kapustova polievka s masom, poobede zmrzlina a 50 km na bicykli
Tak ako prvy dnik?ja som ho w pohode prezila,bola som na jogurtikoch:)a zajtra planujem ryzu
Ahojte,
tak som rada ze sa to tu tak perfektne rozbehlo a ze aj moja kolegynka sa rozhodla tuto dietu so mnou drzat od dnes :)
Ja mam dnes cottage, k tomu zeleninu a eset uvidim ci si k tomu dam krajec chleba alebo nie :) ani sa mi velmi do toho nechce, lebo som nevyspata, po vcerajsom vinku a nemam na nic chut, ale prinutim sa aspon trosku.
Dufam ze to zvladneme. Musime sa navzajom podporovat a uvidite ako to pojde :) Pre mna osobne su kriticke hlavne tie vitaminove dni, ale budem sa snazit. Robime to predsa pre seba aby sme sa citili super! Tak raz za 4 dni sa mozem potrapit :)
Drzim vam palce!
Zacinameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! :)))