pridate sa?
90 dnovka od 1.7.
No ja to mam tiez nesumerne wed mam strasne welky zadok a ked pozeram tak ty mas pri mojej vyske 88 a ja 96 no to by som chcela dat dole aspon 10cm,a aj z bucha no a stehno mam 58:(
Holky ked tu pisete o svojich 52 kileckach, alebo 55, tak vam normalne zavidim.. Uz ste niekto drzali tuto dietu? Po akom case isli kilecka dolu? ja mam chvala Bohu pekne sumernu postavu obalenu teraz tukom:) Mam chude nohy a ruky a tuk sa mi uklada na brusku a prsiach, z coho sa da pekne zhodit. Mam kamaratku, co je tenucka ako nitka a ma velky zadok a lytka. No nezavidim... Drzte sa vsetky. ja mam teraz dost roztiahnuty zaludok, takze som hladnáááááá...
možno sa to nezdá, ale je z čoho..mám dosť nesúmernú postavu, hlavne mám dosť široké stehná a lýtka
zuzana19
a ty chceš z čoho schudnúť?!?
ahojte, tak oddnes zaciname:)
ja: 161 cm, 52 kg, 86-66-88, stehna 50 (uff, hlavne tie by som chcela dat do poriadku)
no ja chcem tych 48,ako som mawala wolakedy to bola moja powodna waha.
síce pardon, výšku nemáš...ale aj tak si myslím, že veľa nepotrebuješ... ale aj tak držím palce... :D
Majushka
pripájam sa k sade8...myslím, že tak max. 5 kg... ale viac určite nie... veď máš dobrú postavu, lebo máš aj výšku...