90 dnovka od 1.7.

Majushka

pre ..... jasne ze ano,mas rozdelene dni bielkoviny,skorby,uhlohydraty,vitaminy a na stranke www.chudnutie-kiga.sk su recepty k jednotlivym dnom,napr.v bielkovinovy na obed mozes mat:kura na rozne sposoby,wsetky ryby,tuniakovy salat,cottage syr, v skorobovy:rizota,zemiaky na rozne sposobny,soja,tofu, uhlohydraty:cestoviny,pizz,alistkove cesta,posuch rozne slane weci sladke a vit:ovocie,zelenina,zeleninove polievky,najlepsie je ked si poposielame knihu tam je na kazdy den recept:)

........

baby, vy ked idete na 90 dnovku tak mate aj nejaky jedalny listok ze na kazdy den nieco ine? alebo sa kazdy stravujete ako to povazujete za vhodne?

meduza

Ak to bolo myslené na mňa,tak to bola moja prva.Mám 30-v prvom tehotenstve som pribrala 21kg,ostalo 5navyše.Pri druhom som pribrala 22,hneď šlo 10 dole a keď som musela prestať(kvoli liekom)dojčiť,tak som za 3 mes.nabrala 8,5!!!!Nemala som si čo obliecť a ani výdrž napr.večer keď deti zaspali sa najesť-to bolo ako droga.A tak som sa dopočula o tejto diete-inak knižka sa da normálne kúpiť_90-dňova dieta_!Prve 2-3týž.boli ťažké ale pri pohľade do zrkadla...Spravila sa mi nenormálna celulitída-hrôza!!A teraz..neľutujem a v prípade potreby..najlepšie je,že nehladujete-len sa neprežierate-úha už je to na román:))Tak sa držte baby-stojí to za to-aj celulitída je o 85%preč

radqa xD

ahoojte ludia ...nemohli by ste mi poraditt ako ma vyzerat ta dietaa??? co mam robit??? prosim vas napiste mi na kayya1111111@azet.sk

Majushka

Super ja mam 17:)no presne pred rokom chodila som aj do posilky civict,teraz behawam:)a drzala som ju 20dni schudla som 4 kilo takze super:)ono sa ti to drzi ak sa strawujes ok potom normalne neprejedas sa.Lneze ja trpim deprresiami,som cele dni doma nic nerobim len jem ja by som inac ani nepribrala kebyze nemawam taketo problemy