Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 1.7.

weronika1

ahojky... :D
tak dnes začíname, že? ja mám na raňajky 1 banán, na obed a večeru som si spravila zeleninku s uvareným kuracím mäskom... mňamky... :D
no a teraz moje miery:
váha: 70 kg chcem: 58 - 60 výška: 164cm boky: 112 cm :( chcem: aspoň 99 pás: 74 cm chcem: 65 - 66 cez prsia: 95 cm
no hrôza... zo všetkého by som chcela aspoň 10 cm dole... no som zvedavá... teším sa... :D
aj vy napíšete svoje miery ... držte sa...

dudinka

majočkaaa-tuto dietu v pohode možu držat aj vegetarianky.maso sa je iba 1 krat za 4 dni a to možeš nahradit inou bielkovinou,ako je napr.syr,jogurty vajcia(neviem či ješ vajcia),tvaroh,...

dudinka

ahojte všetky odhodlané:)držím vám všetkym palčeky a chcem vám povedať aby ste všetky vydržali a nebudete lutovat.naozaj sa oplatí.ja som na 44.dni a som velmi spokojna.tak vela zdaru a držte sa

Macca

To lukasss:

Ak tu mienis len kazdeho urazat, osocovat a smiat sa nestastiu druheho tak vedz, ze jediny kto tu je na smiech si ty.

--------

Ostatny prosim reportujte prispevky od tohto uzivatela i nadalej a ignorujte ho. Dakujem..

alzbee

Ale ten Lukass je uplny magor..do kazdej temy o chudnuti vypisuje, ako baby neschudnu...proste je to trapny vyryvac a netreba si ho vsimat.