90 dnovka od 1.7.

Samuela

Tak ste ma navnadili...Ja som pred dvoma rokmi schudla dosť veľa, tak som sa bála že teraz to už tak rýchlo nepôjde, ale teším sa že máte dobré skúsenosti:)

weronika1

samuela... noa? ja som to pred pár rokmi už držala a som za 1 mesiac schudla 7 kg a za druhý 3 kg, ale ten 2.mesiac som už dosť prehreškou mala... a potom som to skončila...takže sa to dá... v pohode... :D

lenka79

no celkom to ide som sa tak vnutorne nejak navnadila, a dokonca som vcera robila priatelovi langose, v sobotu ked som bola u nasich tak som im vypekala kolace a a predvcerom som robila zemiakovu babu, skor mam pocit zvysenej aktivity a velmi dobre sa citim a nemusim to ani chutnat , kocky da sa len sa treba vnutorne nastartovat

Majushka

to su super vysledky po 18dnoch:)su ma uplne inspirovala,len musim na 100%,ale ako sa ti podarilo tak dodrziavat?lebo ja neviem mame doma jogurt a si poviem a jogurt si len dam ved to je male alebo tak ale ja chcem len to co je v diete ked ju drzim tak treba hadam robit co je napisane

lenka79

tak kocka mam 176 cm a mala som na zaciatku 78 kg a teraz mam 72 po 17 dnoch 6 kg tak som celkom spokojna a je to vidiet hlavne na veciech ako su rifle, kt. som napr neobliekla tak na ne musim mat teraz opasok

Majushka

lenka79:to je supeeer:)ja by som chcela uz po dvoch tyzdnoch nejake tie wysledky,ale podla mna sa este da ked porusis vtedy ked si hladna,ako len tak ked vyjedas,som rada kocky ze vam tak super ide nebojte mi to spolu zvladneme ja dneska idem behat tak na 30min:)ked je vonku tak teplo.Ale nechcem uz porusit chcem naplno.