Aku pračku...?

michalienka12

Fuuu mozno aj hej. Mozno maju niektore znacky ako keby take zvyhodnene balicky. No aj keby nie, isto mas doma nejaku tu flasku, ktoru si vies vziat takto so sebou, ci?

liah33ra

k tomu odstavovacu byvaju aj take nadobky na stavu? akoze nemyslim tu nadobu, kam to bude vytekat z odstavovaca, ale tak, ze by sa dala zobriat so sebou, ako byvaju hrnceky na kavu dajme tomu.

kollki

Takuto kombinaciu este vyskusanu nemam, ale tak asi vies o com hovoris - to si dam teda aj ja poradit a vyskusame doma :)

Martinka229

odstavovac je dobra vec, najma teraz v lete, ked je kopa ovocia, ale napriklad ja co sa tesim aj na jesen, ze hrozno bude, to je parada odstavene a s jablkami, to je kombo ako lusk.
Ale pozeraj snekove ;)

misicka333

mensie veci ako co napriklad? my sme teraz uz par mesiacov neboli pomaly v ziadnom takomto obchode, ale chcela by som sestre kupit odstavovac na narodeniny, tak pojdem zhanat :)

marceliita

vieš čo ja rada pozerám kde čo je v akcii, aké ponuky a to nemusím ísť ani niečo veľké kupovať, mnohokrát aj menšie veci proste som radšej keď kúpim výhodne ;)

kurajka88

Ked je na plane taka vacsia kupa a je na to cas, tak nie je na skodu si pocihat na taketo akcie. A v planeu mavaju casto nieco

katikaluz14

7klaudiinka7-no toto je dobré,keď sa niečo takéto podarí vystihnúť takúto akciu.To sa nezdá,ale pri takýchto väčších spotrebičoch sú to pekné ušetrené peniaze.