Aku pračku...?

kurajka88

A to hocijake spotrebice dovezu a donesu? Akoze napriklad aj ze tie velke kuchynske roboty? Alebo keby nakupim viacej mensich spotrebicov, ze by som to nemala ako odniest v tych krabiciach?

kiarrita

sami si to aj nalozili? ci ste to museli vy vyniest pred dom? lebo ked si zajednavas dopravu, tak tam sa to da dohodnut, ze ci ti maju len doviezt spotrebic, alebo aj vyniest.

miladkaM

smrecka, ale ved teraz su obchody, ktore ti poskytuju taku dopravu, ze ti vezmu aj stary spotrebic, ze ti ho odvezu a ty nemas starosti vobec s nicim, napriklad viem, ze Planeo to tak ma, lebo sme to vybavovali ;)

smrecka

no tak potom co s tym? ked sa to necha len tak pri smetiakoch, tak este sa moze stat, ze zavolaju policajtov na teba, ze to nie je odpad, ktory sa ma takto vyhadzovat.

modroocka333

az take idealne to nie je, pretoze nie vsade je zberny dvor, viem, ze v mnohych dedinach je tak kadejako toto otvorene, ze len raz za mesiac a proste clovek s tym len pataliu a zbytocne natahovacky ma.

smrecka

z vlastnej skusenosti viem, ze niekedy je to tazko, ked aj das nieco, ze to darujes. uz to je pre tych ludi zatazko, aby si po to prisli, nalozili a vzali. idealne je rovno to zaniest do elektra alebo na zberny dvor a mas pokoj.

daninka25

Tak asi podľa toho, či tá stará funguje, alebo už nie. Ak funguje, tak to niekomu posunúť hoci aj len za pár eur, ale nech to ide čím prv preč.

danicka

Tak nie je to zložité, ale pre niekoho kto nie je nejako technicky zdatný, nejaký schopný v takýchto veciach, tak aj toto môže byť problém si myslím.
Môj brat ten je úplný antitalent na tieto veci. U nás ale je problém, že keď kúpime novú čo so starou.

renilla

ale tak to podla mna nemoze byt take narocne zapojit, nie? vsak ked su to take spotrebice ako TV alebo take nieco, tak to len kable pozapajat. pri pracke vsak jedine vodu navyse napojit a to sa da aj podla starej pracky zistit, co ako treba. ci to je len moja predstava, ze to takto jednoducho funguje?

zuzisima

toto poznam presne. a najlepsie je, ked ide nieco montovat alebo zapajat a on ani za svet si pozriet manual a robit podla toho.