Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
aj sa da natrafit na nejake zlavicky? alebo maju lepsie ceny ako inde, ked hovoris, ze prevazne tam kupujete?
presne ako píšete dievčatá, preto ja veľmi rada chodím do Planea, lebo tam sa mi takéto niečo ešte nestalo, veď vlastne aj väčšinu vecí, čo doma máme, tak máme práve z tade, lebo aj ti poradia, ukážu a to je pre mňa nesmierne dôležité :)
vsak ale sami si za to mozu, prisli o trzbu kvoli tomu, aki maju pristup. a to ked potom takto hovoris aj po znamych, kde mas aku skusenost, tak tiez potom automaticky vynechaju takyto obchod.
Ani nehovor, my sme isli s tym do obchodu, ze ideme pozriet susicku. Ale ked sme sa tam motali a obzerali a nikto za nami neprisiel, ci nieco nepotrebujeme, ani sme nevideli nikoho, koho by sme mohli odchytit, tak sme sa zobrali a isli inam. Taka som bola z toho vytocena, ze dovidenia.
Horkoc-áno,to je super.To aj ja keď niečo som radšej keď mám možnosť to vidieť.Len sú obchody kde ťa ignorujú a ani sa ťa neprídu opýtať,čo potrebuješ.A z toho ja zvyknem byť na nervy.
tiez som skor zastancom toho ist normalne do predajne pozriet. my sme takto naposledy kupovali umyvacku, predavac nam to poukazoval vsetko, kde to co ma ake trysky, nastavenia atd.
moc si neviem predstavit objednavat taketo veci len tak z eshopu. akoze hej tie obrazky su tam rozne, z roznych uhlov a tak dalej. ale predsa len je ine, ked si to mozes aj nazivo pozriet. aj poskusat, ako sa to ovlada, otvara ci to ide jednoducho.
Áno, my sme tiež tak boli, ale osobne som chcela vidieť, že proste čo majú v obchodoch, aby som videla naživo spotrebiče a mysleli sme, že potom cez internet objednáme. Ale napokon to vypálilo tak, že sme aj hneď kúpili :D
tak ked sa boji, tak tak nekupujte, kazdemu vyhovuje iny sposob, ale dobre je to, ze dnes mame vela moznosti a nie sme nejako nicim obmedzovani :)
vyskusaj pozriet napriklad Planeo, tam mavaju dobre ceny a maju aj kamenne predajne.
ako mne je to v celku jedno, len napriklad muz sa boji moc nakupovat len tak cez internet, neviem, ci ma nejaky blok, ale neveri tomu, ze tovar pride tak, ako ma