Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku pračku...?

miladkaM

kocky, ale ved na eshope Planea najdete vsetko, co sa tyka informacii k tomu, skor sa k tomu dostanete ako kym vam odpise, nie? :)

teajka

Hmm aj to znie dobre. Je to napríklad nejak cenovo ohraničené, že napríklad od akej sumy platí táto zlľava?

7klaudiinka7

Renilla no to málokde dostaneš v dnešnej dobe takú výhodnú ponuku, ale tento obchod máva často. Aj teraz švagriná idú prerábať, tak sme pozerali po nete kde aké ceny majú aj na práčku aj na sušičku a majú na splátky -10% :)

romkita

dariniatko, toto suhlasim, ja sice nie som taky typ zeby som proste vyberala to najlacnejsie, zeby som isla vo vsetkom podla ceny, ale snazim sa vyberat s rozumom, aby sme nakupuju dobre aj po cenovej stranke, aj co sa tyka kvality.

dariniatko

tiez tam chodim mamke na kapsule do kavovaru - proste cena je najlepsia a aj siroky vyber z prichuti tam mavaju tak nejak stale

cicilka

dariniatko toto je fakt, my tam radi nakupujeme a to nielen spotrebice, ale velakrat aj rozne malickosti, naposledy som tam aj kavu bola kupovat, lebo sme uz nemali a mala som to cestou :D

dariniatko

co sa tyka planea, tam mavaju v celku fajn ponuku, ale aj ceny. kolko krat sa stalo, ked sme nieco kupovali, ze tam vychadazala dana vec aj najlacnejsie

zaskia

akurat pozeram, ze este by to malo byt v Planeu dva dni, tak este musim zavolat mamine, ci si nechce ist vybrat susicku, ked je takato moznost, lebo podla mna 50 euro zrovna nie je malo :)