Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
kocky, ale ved na eshope Planea najdete vsetko, co sa tyka informacii k tomu, skor sa k tomu dostanete ako kym vam odpise, nie? :)
Hmm aj to znie dobre. Je to napríklad nejak cenovo ohraničené, že napríklad od akej sumy platí táto zlľava?
akoze toto maju na vsetko? alebo len na nejake spotrebice? ci znacky??
Renilla no to málokde dostaneš v dnešnej dobe takú výhodnú ponuku, ale tento obchod máva často. Aj teraz švagriná idú prerábať, tak sme pozerali po nete kde aké ceny majú aj na práčku aj na sušičku a majú na splátky -10% :)
dariniatko, toto suhlasim, ja sice nie som taky typ zeby som proste vyberala to najlacnejsie, zeby som isla vo vsetkom podla ceny, ale snazim sa vyberat s rozumom, aby sme nakupuju dobre aj po cenovej stranke, aj co sa tyka kvality.
tiez tam chodim mamke na kapsule do kavovaru - proste cena je najlepsia a aj siroky vyber z prichuti tam mavaju tak nejak stale
dariniatko toto je fakt, my tam radi nakupujeme a to nielen spotrebice, ale velakrat aj rozne malickosti, naposledy som tam aj kavu bola kupovat, lebo sme uz nemali a mala som to cestou :D
co sa tyka planea, tam mavaju v celku fajn ponuku, ale aj ceny. kolko krat sa stalo, ked sme nieco kupovali, ze tam vychadazala dana vec aj najlacnejsie
si vezmi, ved kto ti len uz v tejto dobe da len tak 50€. asi nikto. a co aj bola teda v tom planeu, ci nie?
akurat pozeram, ze este by to malo byt v Planeu dva dni, tak este musim zavolat mamine, ci si nechce ist vybrat susicku, ked je takato moznost, lebo podla mna 50 euro zrovna nie je malo :)