Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
tak si aj vybrala? aku napokon? :)
heh tak zlavicka sa nam usla, co som sa teda nesmierne potesila a este viac sa tesim novej pracke. uz som ju potrebovala ako sol
My sme to s maminou vyuzili a maju to tak, ze 50 € okamzita zlava na kazdy vrrobok v cene nad 299 € :)
Zuzisima a co ides vyberat??
my sa tam chystame dnes poobede tak drzte palce, si myslim, ze by to moc potesilo, ak by sa nam takato zlavicka usla
Čo som našla na webe, tak 19.6. to začalo a je to na 4 týždne, takže to stíha využiť si myslím, len treba sa poponáhľať aby na to nezabudla, lebo nie je to málo peniažkov, ktoré sa dajú takto ušetriť.
to fakt nie je málo, dokedy to platí? toto musím kamarátke povedať, lebo idú zariaďovať celý byt, nové spotrebiče, tak myslím, že im to padne vhod, ono znamená, že keď bude tá suma vyššia, napríklad dvojnásobne, tak odrátajú 100€?
Tak to poteší, však 50 eur nie je málo. A je jedno aký veľký je to nákup? Či je to jedna alebo viacej vecí?
liah33ra Planeo mava dobre, aj teraz maju, ze 50€ spat, respektive zlava, ked nakupis sa mi vidi nad 299€, tak vtedy si to vies uplatnit a myslim, ze to vobec nie je malo ;)
toto je fajn, ked ti aj ukazu, ako co funguje. lebo zvacsa akurat ti porozpravaju vsetky tie parametre, ktore si vies aj sama precitat a potom doma, ked nieco chces zapnut, nastavit, tak aby si do navodu pozerala.