Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
Vies co, mne sa to napriklad moc paci, potom to vyzera ako keby to bola sada. Zvacsa to aj tak je, ak je clovek napriklad stotozneny s nejakou znackou, tak najdes u neho viacej kuskov. Preco sa pytas? Caka ta nejaky velky nakup?
dievky prosím keď kupujete spotrebiče domov, tak sa zameriavate nejako aj na to, že v jednej značke ich mať čo najviac? či toto vám je nejako jedno??
toto vobec neviem, ale my mame k Philco odstavovacu plastove tie nadobky, oni su z takeho pevnejsieho plastu, takze vela vydrzia a nie su tazke, ja nemam na skle rada to, ze je tazke, ze ked nahodou buchnes omylom, tak sa moze rozbit a pri tomto to nehrozi :)
Preco by si chcela sklenenu? Nie je to zbytocne tazke potom aj na manipulaciu?
dajme tomu, ze oboje nadobky, inak ked tu o nich tak vravime, su byvaju len plastove, ci sa najdu napriklad aj sklenene?
Vieš si dokúpiť, čo potrebuješ, ale teda máme už odšťavovač nejaký ten čas a nič takéto ako píšeš sa mi nestalo. Vôbec nemám problém s tým, žeby sa niečo zlomilo alebo tak, lebo treba už pri kúpe pozerať kvalitné prevedenie. Aspoň za mňa je to podstatné.
to podla mna zalezi od vyrobcu a samotneho modelu toho odstavovaca, ci sa to da. napriklad aj pri mixeroch niektorych sa prislusenstvo dokupuje, niektore to maju hned od kupy vsetko v baleni. to je rozne.
nevies ci tie nadobky sa daju aj nejak dokupovat, keby sa zlomila niektora alebo inak poskodila? podla mna su to take spotrebne casti toho odstavovaca.
nadobku mas na mysli naco? akoze na odpad alebo na stavu??
hej hej, ved to je jasne a tak odstavuje clovek len chvilku, mozem sa ta opytat na nadobku aku mas velku?