Aku pračku...?

Limoni

Já doporučuji nedívat se na obchody, značky a testy, ale spíše na nějaký článek, kde se shrnují parametry. Viz např. www.spotrebitelov.cz :).

Šla bych na to opačným směrem :).

Tonok

Ak ste zvyknutí na zhora plnenú a vyhovuje vám, určite by nebola zlá voľba Electrolux PerfectCare 600 EW6T3262IC. My máme doma vopred plnenú Samsung WW70K5210UW a rozhodne ju môžem odporučiť. Bezporuchová, veľa funkcií, vážne dobrá práčka. Vyberali sme ju podľa tohoto článku www.arecenze.sk , možno vám taky pomôže.

Ontario

Tak já v té změti porovnávačů můžu doporučit web www.vybero.cz kde je test praček fakt rozsáhlý a vyfiltruješ si tam přesně to co hledáš :).

Lusgo

Veľmi dobré tipy sú aj tu www.rankito.sk - ako spredu, tak aj zhora plnené. V rôznych cenových hladinách a s fakt výbornou predajnosťou a recenziami

Rebekia

No, my sme pozerali dosť veľa recenzií, lebo predsa práčka je investícia na dlho, tak som chcela poriadnu. DOteraz sme mali takú. čo nežmýkala veľmi dobre, tak som hlavne to hľadala, pýtala som sa známen, tá mi odporúčila nájsť si nejaký test práčok a podľa toho si vybrať. najpracky.sk Tu som si našla LG práčku a som spokojná. :)

Tommki

Zdravím, pri výbere práčky si určite dajte pozor aby ste zohľadnili všetky dôležité parametre. Osobne som fanúšikom značky Electrolux a som dlhoročným spokojným majiteľom Electrolux EWS 1276CI, tá má výborné vlastnosti a vo svojej cenovej kategórii patrí medzi top zariadenia. Svedčí o tom aj tento článok www.testado.sk.

Xoxojojo

ked som vyberala novu pračku, podmienka bola, aby bola v nerezovej farbe,vyprala mi 7kg pradla a mala 1200 otačok. Nakoniec sme vybrali značku Orava