Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
Ako dlho väčšinou trvá program, čo sa týka sušenia? Dá sa ten čas na sušičkách nejako nastaviť, že aby to nebolo niekoľko hodín? Že keby som rýchlo dačo usušiť potrebovala?
liah33ra toto si nejako moc popredu, akoze nehovorim, ved treba mysliet na veci, ze keby nieco, ale tak ked kupujem pracku tak nebudem hadam mysliet az na taketo detaily a privolavat si to :D
aj vam vedeli dat rovno kontakt na nejakeho servisaka, keby bolo treba do buducna, ci to uz je potom na vas, keby sa nahodou nieco vyskytlo.
zancicka pri niektorých sa to vôbec neoplatí, ale napríklad, čo sme my kupovali Philco, tak to nám hneď pri kúpe povedali, že nie je problém ani s náhradnými dielmi ani so servisom a nie je to zbytočne predražené ako to býva pri iných značkách ;)
kollki to mi aj suseda hovorila, ze ked sa im nieco na pracke pokazilo, ze najskor ju chcela dat opravit, lebo bola s nou spokojna. ale tiez, ked im opravar povedal, kolko by to vyslo, tak opravu zamietli a ze radsej dolozia a kupia novu.
Zancicka kazda musim pozerat na to na co chceme, co je pre nas akoze najdolezitejsie, my tiez teraz ideme vyberat novu, lebo stara tecie, uz aj sa boli na to pozriet a ze to vnutri je nejaky problem a poslal mi cenovu ponuku, ze co asi by oprava stala a teda sa mi panenky z toho prevratili.
leosik ked je priestor, tak by som isla do plnenej z predu, ma to viacere vyhody, si vezmi, ze mozes si na vrch nieco poukladat, lahsie sa ti z tade pradlo vybera, lahsie sa do nej davkuje prach a taketo veci, cize za mna je to podla mna lepsi variant, aj ked roky sme mali zvrchu plnenu, ale som rada, ze uz ju nemame :D
No vyslovene asi nie, ale napríklad v mojom prípade áno, keďže pripadajú do úvahy obe možnosti :D
Leosik myslis, ze je to o estetickosti? Mne to skor pride, ze ide o prakticku stranku, lebo napriklad moja teta maju v kupelni maly priestor na pracku, takze jedine zhora otvaravu si mohla zaobstarat. Proste inu ee.
Je dôležité prihliadať aj na to, ako sa plní? Či zhora či spredu? Či to je len čisto estetická záležitosť?