Aku pračku...?

suzenka

pozerala som hocijake testy a najkvalitnejsie pracky su miele ale tie su neskutocne drahe..druhe po nich si bosch a mozem len odporucit..my sme kupili bosch uzulinku ue zabera minimum miesta, ma 15 minutovy program co je uuplne super, a kooopec inych programov..po vytiahnuti pradla sa vobec nemusi zehlit ake je krasne rovnucke..je 1000 otackova, ovlada sa dotykom a jednym kolieskom..no proste uuuzasna...vysla nas okolo 13 000 sk

KristinaK

Moja mama,ked si sla kupovat pracku,jeden znamy opravar povedal,ze len digitalne Ardo nie. Programovanie,ze sa tam velmi kazi,ze Ardo ma najviac v oprave. Tak to bolo pred 5 rokmi... Potom mi aj dvaja,ci traja znamy hovorili,ze tiez maju Ardo a ze uz nikdy viac. Tak neviem....

Seda

titi co je za znacku to Ardo? Ja to nepoznam, len som videla, aka je strasne lacna. Slovenske pracky su velmi malicke. Ja mam asi dvakrat taku velku ako mamka a prat mi staci raz za tri tyzdne a to mam len dve velke a jednu malu varku.

titi...

Ardo prečo sa ti nepáči?My máme Ardo už strašne dávno.Kupila som si ju pred 12-mi rokmi,ked sa mi mala narodiť dcérka.Odvtedy veľmi veľa perem,na stvorčlennu rodinu.Stala vtedy 15 500 sk,sa pamätám.

Seda

Lacna pracka? Hlupost. Investicia do kvalitnych spotrebicov sa oplati. Vy smejko kazde dva roky kupujete novu? Chces si znicit pradlo? Ty teda triezvo nerozmyslas, dievca. My mame Whirlpool, nasi maju Electrolux. Sliapu ako hodinky, su vysokokvalitne. Samozrejme, treba pocitat s okolo 1000 eur na rozdiel od 300.

smejko9

Treba sa na to pozrieť veľmi triezvo. Väčšinou všetky značky sa vyrábajú v jednej továrni a na páse menia iba logo. JA sa prikláňam k verzii: kúpiť lacnú práčku, ktorá ma min. 2 roky vydrží (zo zákona záruka).

jajka001_

my mame candy, je v pohode, som spokojna, pekny dizajn, nezaberie priestor, velky bubon. myslim ze pracka ako pracka, len si vybrat podla vkusu a ucelu - kolko peries, ci chces aj susicku a pod. tato ma aj nastavenie casovania - ze si nastavis pracku a sama sa spusti napr o tri hodiny. ale to som este nevyuzila :)