Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku pračku...?

zancicka

2miriamma tak je pravda, ze vacsinou je toho dost na pranie, ale niekedy proste potrebujes aj mensie mnozstvo. a v rukach to plakat, to sa mi veru nechce, ked ti mam pravdu povedat, na to som moc fajnova.

2miriamma

zancicka osobne som tak naučená, že ozaj len plnú práčku a u nás teda sa najviac perie sivé a čierne a to sa proste nazbiera hocikedy. Najmä keď ešte my sme s mužom akože gebroši riadni, nechcela som si to dlho priznať, ale niečo na tom veru je :D

zancicka

martinka090 pred touto, co mame teraz sme mali pracku, na ktorej mi chybala moznost polovicneho prania. viem, ze je ekologickejsie naplnit pracku doplna a potom ju zapinat, ale proste niekedy sa tolko pradla nenazbiera a oprat potrebujem. takze pri novej sme na toto dali bacha. to je len taky detail sice, ale pre mna podstatny.

kurajka88

Inak sranda, ze stale vymyslaju nieco nove a nove funkcie pre tie spotrebice. Kedysi bola jedna pracka, ktora ked prala a zmykala, behala po celej miestnosti a dobre bolo. To akoze nefrflem alebo take nieco, aby ste si nemysleli. Len som sa tak zamyslela.

martinka090

Podla coho ste vyberali pracku? Su dnes nejake speci technologie alebo programy, ktore je dobre mat? Alebo to zbytocne prezivam? :D
Chcela by som mamine novu kupit na narodeniny lebo bude mat okruhle, len neviem, ze co je teraz take fajn, aby aj cena bola dobra.

rosebud

Dariniatko my máme takú funkciu, že vlastne para pred hlavným praním najskôr prenikne do oblečenia a škvrny poriadne namočí a vlastne slúži to aj na ničenie rôznych baktérií.

romkita

7klaudiinka7 ma aj parne pranie alebo nieco take? lebo uz aj taku moznost som niekde videla a neviem ci sa to oplati mat pri pracke, zaujimalo by ma ci ozaj to niekto realne potom aj vyuziva

7klaudiinka7

Je tomu asi pol roka, čo mám novú práčku, kúpili sme Philco, ešteže keď sme museli novú kupovať tak, že sa už dalo po obchodoch chodiť, lebo neviem si predstaviť akoby sme novú vybrali, keby som sa nemohla ísť niekam pozrieť osobne, že kde aké majú. Chcela som plnenú spredu, mala som nejakú predstavu o programoch, čo chcem, čo využijem a teda podľa toho som vyberala.