Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
Tak ono záleží aké máš špecifické požiadavky na hlučnosť, teda či si na byte alebo na dome, aké rozmery a podobne. Ale čo by som určite riešil je spotreba aspon A+ keďže práčka je spotrebič ktorý má vydržať nejakú tú chvíľu :) No a akú značku... My máme Bosh ale keď to chceš objektívne tak podľa heureky WHirpool a LG vedú pracky.heureka.sk ale inde som podľa recenzií Bosh alebo LG najpracky.sk
Dobrý deň, s manželom plánujeme kúpiť novú práčku a známa nám odporučila túto. Čo myslíte? Je to dobrá voľba? www.alza.sk
Vrchem plněná Candy by nemusela bejt špatná volba, takový ten základ. Jsou samozřejmě lepší značky jako Electrolux nebo AEG. Mrkni na www.rankito.sk třeba se necháš inspirovat.
Najlepšie recenzie podla mna su na tejto stránke : www.poradimti.sk
mne osobne pomohlo :)
papa
Mám doma práčku Indesit za cca 300 € už viac ako 5 rokov, zatiaľ funguje, všetko v poriadku. Ako uviedli, hlavne si treba vybrať či ju chceš plniť z hora alebo z predu. Najlepšie je hľadať na internete, môžeš si tovar porovnať a tiež majú rôzne zľavy. Ja už dlho nakupujem cez cashback portál Plná Peňaženka, kde vracajú peniaze späť z nákupov, pri kúpe práčky to spraví aj pár eur, takže je to výhodnešie ako nákup v kamennom obchode. Tovar ti dovezú až domov takže odpadajú starosti s dopravou.
hlavne si treba vybrat ci chcete pracku s otvaranim na boku alebo z hora, dalej treba hladiet na spotrebue energie + vody a maximalne otacky
my sme brali obycajnu pracku od TPD za 500€ no da sa aj usetrit www.tpd.sk
Zaujíma vás ako správne vybrať práčku? Skúste www.covybrat.sk. Veľa rád a odporúčaní ako postupovať pri výbere práčky.
Tak podla toho v akej cene najlepsie su asi samsung add wash ale tie su dost drahe, mozes ich vsak najst v zlave cez zlavove kupony napriklad
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
noe som si ista ale myslim ze na hej by to malo byt
Obyčajná práčka za 5OO E ? To nemyslíš vážne. My kúpili za 265 E. je tiež obyčajná, ale dobre perie aj má dobre funkcie.
hlavne si treba vybrat ci chcete pracku s otvaranim na boku alebo z hora, dalej treba hladiet na spotrebue energie + vody a maximalne otacky
my sme brali obycajnu pracku od TPD za 500€ no da sa aj usetrit
-odkaz odstránený-