Aku pračku...?

sasimka

s akou znackou mate dobre skusenosti? davali ste niekto aj predlzenu zaruku na pracku? lebo my sme nemali a po styroch rokoch nam odisla a teda zhanam novu a rozmyslam, ci sa oplati predlzit zaruku, ci to ma zmysel :)

dariniatko

to bol hlavny dovod, preco som chcela domov susicku. kade tade porozkladane pradlo, ked sa susi, to je otras. este v lete sa to da, ked sa da von vyvesit, ale v zime, ked je susiak plny a cakat dva dni, kym uschne pradlo a ponozky po radiatoroch. och. esteze uz je to za mnou.

kurajka88

Super si to vyriesila. Schvalujem taketo rozhodnutia, ktore nam zenam vedia ulahcit robotu. Nieze by som bola nejaka zaryta feministka alebo co, ale povedzme si uprimne, vacsina roboty je proste na nas. Mas ich prosim ta postavene na sebe alebo vedla seba?

hirta

je to asi pol roka dozadu, čo som si kupovala aj novú práčku aj sušičku, práčka vypovedala tiež po rokoch a teda som si povedala, že keď už tak už, no nie? a neľutujem ani jeden deň že sme dali oboje :)

meggi36

Keď by chcela plnenú zvrchu tak by potom mohol byť problém so sušičkou, čiže to si treba dobre rozmyslieť a myslieť aj do budúcna na to, že či chcem vlastne aj sušiť alebo ee. Lebo v tomto období ktoré prichádza je to vraj veľmi fajn mať sušičku.

dariniatko

christina1988 mas aspon nejaku predstavu, ze ci by mala byt spredu alebo zhora plnena? na aky objem pradla by mala byt, resp teda na kolko kg, tak sa to tusim uvadza. a chces len pracku ci rovno aj so susickou?

tutri

*christina1988*
No väčšinou to tak býva, že dnes sa to neoplatí lebo tie ceny v obchodoch sú super a keď ešte nejakú akciu vychytáš, tak to detto...Chceš plnenú zpredu?...

christina1988

prečítala som si niektoré rady, ale potrebovala by som ak by mal niekto nejakú aktuálnu skúsenosť, posledné mesiace ste niekto kupovali práčku? naša po rokoch už vypovedala službu, akože ani sa jej nečudujem lebo ozaj sme ju mali už roky rokúce, ale teda nedala nám nijako najavo žeby sa chcela pokaziť a akurát pondelok sa to stalo, mali sme tu aj servisáka, ale ten povedal, že sa to neoplatí opravovať lebo by to veľa stálo, tak vyberáme akú novú kúpiť, ale teda nejako nemám predstavu o tom čo je teraz naj, aké ceny kde sú, tak by som prijala rady, díky

Warburton

Ahojte, já dorporučuji přímo specializovanou stránku jen o pračkách www.nejlepsi-pracky.cz Je to tam popsané a navíc jsou tam taky konkrétní recenze stejně jak psali ostatní :).

Dozela

Tak já teda taky doporučím jeden recenzní web, kde jsou pračky ať je to kompletní. Na www.recenzetesty.cz jsme pro vás pračky též zpracovali tak třeba by to někomu mohlo pomoct :).