Aku pračku...?

liah33ra

ved podla mna je to super. by to takto mohlo automaticky fungovat pri velkych spotrebicoch. lebo to malokto ma take velke auto, ze tam naprace bez problemov pracku alebo chladnicku napriklad.

romkita

tutri bola som sa pozriet na tej predajni aj s manzelom a vybrali sme pracku, co je super, ze maju teraz aj taku akciu, ze si zaregistrujes blocik a sutazis o rozne ceny do konca mesiaca, takze uz hned som to zaregistrovala a cakam ci nas vytiahnu :P

dariniatko

to som sa presne chcela opytat, ze ci sa za to aj doplaca alebo to maju uz zaratane nejak v cene alebo nebodaj zadarmo nieco taketo poskytuje nejaky predajca.

sasimka

liah33ra aj pre mna je to novinka lebo som nepocula o niecom takom akoze viem, ze bezne ved kurieri vozia kadeco ale aby to este aj niekto vyniesol, to je velke plus, len co takato sranda vobec stoji?

tutri

*liah33ra*
Nám tak Philco práčku z Planea doviezli, keď sme kupovali novú...Lebo sme ju nemestili do auta a teda nevedeli sme čo a jako, tak sme sa na predajni dohodli proste, že keby nám ju doviezli a aj všetko nech s tým nemáme žiadne starosti a teda nemali sme...

liah33ra

julisa12 to ozaj? to som este nepocula, ze by rovno aj takto vedeli spojazdnit spotrebice, ked ich donesu. a to odkial kupovala?

modroocka333

zancicka vies co nemyslim si, my napriklad sme mali prehlad cca, co chceme, pozerala som si dost na nete, ze co je pri susickach podstatne, na co sa zamerat a vybrala som si asi dve a potom som isla do predajne kuk, pozriet ako vyzeraju aj dizajnovo, popytala som sa predavacov a rozhodla som sa :)

zancicka

hirta len aby to nebolo tak, ze ked chcu predat, tak naslubuju. lebo co som pocula z kazdej strany, tak oprava pracky proste lacna zalezitost nie je. to uz potom zalezi asi aj na tom, aka bola draha, ked sa kupovala, ci sa vyplati ist do tej opravy alebo skor kupit novu.

julisa12

liah33ra tak instalacia nie je nejako narocna si myslim..moj muz ten nemal vobec problem, tomu to islo od ruky..ale napriklad kamaratka ta ma manzela v zahranici a ta si kupovala pracku z nejakeho obchodu a jej to aj doviezli aj vyniesli kam bolo treba a este aj zapojili..

liah33ra

norvana tak som to nemyslela. ale pri niektorych veciach, ked domov kupujes, tak je potrebna instalacia alebo nejake zapojenie a tym padom si vies odlozit aj kontakt. tak mi len napadlo, ze ci nevedia aj oni poskytnut taketo nieco. a mozno aj hej, len na to pri kupe nikto samozrejme nemysli.