Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
7klaudiinka7 asi by som si vybrala tiez tu spredu plnenu, to potom viem vyuzit aj ten priestor na pracke aspon na odlozenie uteraku alebo nejakych drobnosti. tazke veci by sa tam asi nemali davat, ci? a aku si kupovala? aspon pre inspiraciu by som si pozrela.
Marceliita veď to je super si myslím. Sme sa o tom dnes bavili s kamoškou a hovorila, že niektoré tieto obchody robia aj také, že po dohode ti aj starý spotrebič zoberú rovno preč.
leosik nie je to automatické, viem, že sestra si dávala doviesť práčku aj sušičku z Planea, to ti dovezú a aj vynesú, keď si to akože dokúpiť, zaplatíš, ale dobré je to, že nemáš starosti s tým, že kde to dáš, kde to naložíš, lebo už len tieto starosti by mne osobne priniesli šedivé vlasy :D
Meggi36 akože, že nie všetky predajne poskytujú takúto službu? Som si myslela, že to je už automaticky v dnešnej dobe.
To je úplne na tebe, čo je ti lepšie, ja mám radšej zpredu plnenú, ale mám kamarátku, čo zase zvrchu, lebo jej vadí keď dvierka na práčke sú otvorené. Keď to ide do hora, tak jej to nezavadzia, takže ona radšej siahla po takom variante. Ale teda mne je zpredu sympatickejšie riešenie :) Na konci septembra som si ja novú vyberala.
ono je jedno, ci si vyberiem spredu alebo zhora plniacu pracku? neobmedzuje ma priestor ani nic ine.
Leosik to ti ani nenapadne a zase my napríklad sme brali na základe toho, že chodíme veľa len do práce a málo niekam na výlety, čiže toto by nás ani nenapadlo. Ale tak jak zisťujem tak už viaceré obchody na to prizerajú, že treba aj takýmto spôsobom zákazníkovi pomôcť a je to podľa mňa dobré.
modroocka333 tak ked prides do predajne rovno s tym, ze vies co chces, tak to je ine ako ked pride niekto len tak sa popytat a nema vobec sajnu.
Súhlasím s tebou, tiež mám menšie auto. Do mesta je to praktické a zase nie je také moc malé, že by som tam nezmestila, čo potrebujem. Ale tak to pochybujem, že niekto kupuje auto rovno s tou požiadavkou, aby tam zmestil nejaké veľké spotrebiče alebo skrine. Však ono sa v dnešnej dobe dajú aj prenajať tie dodávky, keď sa človek sťahuje, alebo potrebuje previezť niečo väčšie. Ale v tomto prípade je asi výhodnejšie si zaplatiť tú dopravu domov z predajne ako vybavovať celé auto kvôli jednej ceste.
v dnešnej dobe si myslím, že veľa ľudí siaha ozaj po menších autách, lebo je to praktickejšie v mestách, my tiež máme dve autá, ale menšie, pretože ja po meste pre deti keď chodím a do práce tak nám veľké netreba a teda neviem si ozaj predstaviť akoby sme spotrebiče do nich pratali :D