Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
misicka to akoby parne pranie alebo akoby som to povedala zaujalo aj mna, na to som pocula vela dobrych ohlasov, ze to je dobra vec, ked to pracka ma, ty mas taku? mohla by si mi poslat presne aky typ??
pre mna tak nejako zaklad je aby bola pracka cistenie ako program, aby mala na extra spinave pradlo lebo to u nas je permanentne, tiez odlozeny start, to je uz samozrejmost, ale tiez napriklad som pozerala aby sa pri prani aj para vyuzivala ;) lebo prave ta nici alergeny a bakterie ;)
martinka tak pri vybere pracky mne stale zalezi na tom kolko elektriny berie, kolko vody, ake su tie pracie cykly, ci sa da aj nejaky kratsi, ci je to nejako farebne delene a tak podobne, pre mna su toto take podstatne veci ;)
Kocky ja by som potrebovala ohladne pracky poradit. Ake programy mate? Nieco take speci, co vyuzivate, ze nebolo kedysi bezne a dnes to uz je a osvedcilo sa vam to?
julisa ten medzi kus si si kupovala hned? kolko stoji takato vecicka??
moze sa to..ja tak mam Philco aj pracku aj susicku a mam to na sebe, ale teda ja ked som pozerala, tak rovno aj s tym medzi kusom, ta znacka ma svoj, ktory sa presne da medzi to..aby proste to bolo pevne..aby to bolo hlavne bezpecne..
podla mna by sa to dalo aj s tou nejakou konstrukciou vyriesit, ak by si chcela, ale to vobec nie je potrebne. suseda na normalne na sebe postavene a bez problemov.
rosebud to som si nejak neuvedomila, ze ked sa susicka polozi na pracku, tak je to ok. tak to je ina vaha, nez keby tam dam nejake kapsule a box s kozmetikou, to mas pravdu. len som myslela, tam sa dava nejaka taka konstrukcia na pracu a ono ta susicka je vlastne na tom postavena, ze nie priamo. neviem, ktoru znacku myslis, vsimla som si len planeo, ze sa spomina.
Leosik normálne to nie je. Nie je to samozrejmosť, čiže treba si to vopred zistiť, kde máš aké možnosti.
Ale teda súhlasím s tebou, že keby to bola v dnešnej dobe už samozrejmosť bolo by to super, lebo je to veľká pomoc!
Renilla ako myslíš, že ťažké veci by sa nemali dávať? Akože na práčku či ako? Ono práčke keď nevadí, že sa na ňu dá sušička tak myslím, že znesie toho viacej ako dosť.
Skús pozrieť značku, čo kočka nižšie písala. Ono je dobré pozerať parametre, koľko energie spotrebuje, vody a veľa iného ;)