Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
kollki neviem no, mne to pride stale ako taka zbytocnost, ze co nie je uplne nutna aby tam bola. vsak su aj setrne programy prave na taketo kadejake citlive druhy oblecenia.
Romkita ono je to dobré aj preto, že vlastne nemusíš toľko žehliť, tiež to má taký zmysel, ono dnes tie práčky už majú toľko toho, čo sa dá využiť vo svoj prospech.
Čiže je to len o tom pozrieť si, vybrať podľa parametrov, že čo by mohlo ti vyhovovať. Lebo teda ti poviem, že asi nepoznám nikoho, komu by vyhovovalo žehlenie :D Viem, že mamina isté obdobie to mala rada, ale väčšinou len keď ju niekto vytočil :D :D
vieš si to kúpiť rovno so sušičkou alebo s práčkou to proste hneď keď rátaš s tým, že to chceš vieš si to zaobstarať. Dobré je podľa mňa keď tá značka má svoj medzikus. Nech to sedí presne jak má. Viem, že my keď sme Philco sušičky pozerali, tak som sa aj na toto pýtala.
Dariniatko, tak dnes je to uz uplne ine, aj co sa tyka tych bakterii a tak podobne, ved si vezmi aj teraz v tejto dobe pandemie v akej zijeme, proste toho je uz vela viacej a vela ludi praveze dnes perie na nizsich teplotach, lebo mnohe materialy vyssie teploty neznesu.
misicka333 to nestaci prat na vyssej teplote, aby sa znicili bakterie? take vymozenosti ako nejaka parna funkcia donedavna neboli a dobre nam bolo aj bez nich.
cize kazda znacka ma svoje tieto medzikusy? to nie je tak, ze je nejaky vseobecny a ze sa nastavi podla potreby? som si myslela, ze to bude tak riesene.
my sme spotrebice objednavali cez internet, cize to hned som si aj toto prihodila, lebo teda ja zvyknem byt pri takychto veciach tak nejako panikar, musim mat vsetko tip top bezpecne proste :) len treba vyberat podla toho ake spotrebice zvolis, aku znacku ;)
to si dostala kupit normalne v elektre, kde si kupovala aj spotrebice?
julisa12 a mas to len polozene, inak sa to nijak nezabezpecuje?