Aku pračku...?

jakiska

urbanovicova ja by som ti poradila ani nie sa tak sustredit na znacku ako na parametre. to si vies lahko porovnat, ked mi porozklikavas nejake spotrebice, ze co tak treba sledovat. tie podstatne info uvadzaju v popisoch. alebo skuste ist do predajne sa na to opytat, ked hovoris, ze ani jeden sa v tom nejak moc nevyznate. my sme takto naposledy boli v okay, ked sme kupovali novy televizor a tam nam ten chalanisko vedel dobre poradit. samozrejme zalezi aj na koho narazis, ale je ich tam viacej, tak kludne aj viacerych sa na to opytat.

urbanovicova

Cicilka

Kupovala si prosím ťa aj práčku aj sušičku naraz alebo potom si dokupovala alebo ako? Vieš mi poradiť ako sa vymotať z toho, že ako vybrať na čom si mám dať záležať? Chcela som od muža pod stromček aj aj, len neviem sa rozhodnúť, akú značku aký typ a ten sa v tom sám nevyzná už detto :(

hirta

to sa stáva, ak vyberáš viacero spotrebičov naraz, u nás tiež bolo to veselé keď sme všetko naraz vyberali a teda už chaos, aké ceny, aké rozmery a všetko, už som v tom mala riadny guláš, musela som si to spísať, čo som vybrala :D čiže ani sa ti nečudujem, ale tak myslím, že sme pochopili, čo si myslela :D

kiarrita

boze teraz pozeram, ze co som to napisala. susicku som myslela a nie umyvacku. preco by som preboha davala umyvacku na pracku. sa teraz musim smiat na sebe :D myslim na jedno a napisem druhe.

Martinka229

toto je fakt, to je dobra vec, to sa aj mne pozdava, len si vezmi, ze ozaj ked niekto byva v byte, tak proste vedla seba dat toto sa neda len tak. To si ani neviem predstavit kto by mal taku velku kupelnu. To mnohokrat aj v dome je problem. Ale uznavam ze je to prakticke a aj to lepsie ukaze.

marceliita

mne sa páči keď je práčka a sušička vedľa seba a nad tým doska, že si tam môžeš prádlo položiť, zložiť, len škoda, že nie každý má toľko priestoru aby sa to tak dalo dať :/

Klara154

Ale su aj take univerzalne, ale to jak funguje to netusim. Lebo ved uz byvaju aj rozne slimkove susicky aj pracky, tak tozvie, treba si to podla mna dobre kuknut.

liah33ra

aha takze to bude asi lepsie priamo na tu ktoru konkretnu znacku kupovat. dobre vediet. to som bola len zvedava, ze ako to vlastne je s tymto.

cicilka

tento co som pridavala fotku, to je original Philco, my sme to tak vyberali aby nam to ladilo, sedelo, aby som proste mala istotu, ze to sadne dobre :) mozes aj len tak postavit ak mas odvahu ja neviem ci by som mala, kedze toto nie su najlacnejsie spotrebice :)

kiarrita

cicilka tento medzikus, co si pridavala, tak to je nejaky univerzalny, ci to mam pozerat presne na moje spotrebice? mam aj pracu aj umyvacku, teraz su vedla seba, ale potrebovala by som ich postavit na seba. tak reku ako to vlastne je potom, ci tam treba aj nieco davat, alebo staci len tak postavit na seba. a aj sa to nejak este upevnuje potom?