Aku pračku...?

teajka

ked je rec o susicke, nedavno som citala, ze vlastne ludia si susicky kupuju aj skrz to, aby mali doma menej vlhkosti, ale ze vlastne to nie je tak celkom pravda, ze ta susicka tym procesom, ked je zapnuta, tak vlastne tiez nejak vytvara to vlhko v domacnosti. pocitujete to nejak tie co ich doma mate?

kurajka88

Tak ked pradlo hned vyberies a ulozis, tak si myslim ze to nie je potrebne. Ja tak robim aj s pradlom normalne z pracky, ked ho vyvesim a potom suche zozbieram, ze ho rovno poskladam. Tak pokrcene vobec nie je.

sasimka

a neni treba to oblecenie zo susicky uz potom zehlit hej? lebo teda to je tiez jeden z dovodov preco by som si ju chcela kupit :D :D

cicilka

hlucne nie, to je ako aj pri pracke, tak pocut, ze ide, ale nie je to nejake neviem jak by som to nezvala, to zavries dvere na technickej miestnosti alebo teda kupelni, neviem kde planujes to mat a nebudes ani len vediet, ze sa susi, to z toho vobec si nerob nejaku tazku hlavu ;)

cicilka

kiarrita tak ta znacka, co mame my, je si myslim celkom cenovo v pohode, cize to nebolo nejake zeby sme zaplakali a zase je to investicia ktoru nerobis kazdy mesiac, kazdy rok, ale je to kupa na roky, takze sa to oplati

urbanovicova

Cicilka

Aha, to chápem jasné, že je lepšie naraz takto keď to treba, to jasné. Vyskúšam pozrieť túto značku, čo si mi písala. Sú tie sušičky aj nejaké hlučné čo sa týka chodu?

urbanovicova

Jakiska

Len je toho kvantum, to ma tak zmiatlo, že sa v tom neviem nejako zorientovať. No tak v tom obchode, čo si ty písala som sa s dobrým prístupom nestretla ani raz, ani sa neunúvali nám obslúžiť, čiže to vôbec :D Veď možno pôjdem aj na nejaké predajne, ale chcela by som si nejaký ten prehľad urobiť vopred, aby som vedela cca čo a ako.

cicilka

naraz sme vyberali, lebo sme sa stahovali, tak sme si vsetko vyberali a sme si povedali, ze ked jedno, tak uz aj proste druhe nech mame istotu, ze to bude dobre :)
tak ja mam Philco aj jedno aj druhe, nemam co vytknut, vyberala som podla spotreby energie, podla toho na kolko kg, podla toho ake ma programy a proste taketo, zalezi ake veci peries najcastejsie, co najviac vyuzivas :)