Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
tak pri takych malych detoch je to ine..tam sa zehli z ineho dovodu ako pri dospelackych veciach..takze to ano..ale ono je to podla toho na co je clovek zvyknuty..ale istota je istota..
ahojte, za predpokladu, ze davate babatkovske oblecenie do susicky, tak potom ho este aj zehlite? akoze pytam sa na to skrz to, ze ked sa zvyknu tie vecicky zehlit, aby ta zehlicka vlastne ako keby dezinfikovala, ze ci je to nutne aj pri pouzivani susicky.
nemam ten pocit, ze by som ho zo susicky vyberala nejak pokrkvane. praveze je take makke, nafufnane. ako keby ho tam necham dlhsie, ze lezi na sebe kadejako, tak to ano, to sa isto pokrci. preto som si zvykla rovno ho vyberat, ked zapipa susicka a mam tym padom aj o robotu menej.
Ako to je možné, že netreba nejako tie veci žehliť? Veď pri tom sušení sa musia nejako aj pokrčiť, nie??
Teajka tá vlhkosť odkedy máme sušičku je výrazne nižšia. Ono v bytoch často býva problém už len to, že sa dostatočne nekúri a nevetrá, neviem si ešte predstaviť akoby to bolo keby kvôli prádlu sa nám vlhkosť ešte zvýšila.
Pre mňa toto je dar z neba :D
popravde neviem, prečo by to tak malo byť a neviem, ako je to v skutočnosti. len som pretlmočil, čo sa nižšie písalo.
zahorko preco by mala produkovat nejaku vlhkost? praveze zabranuje tomu aby sme mali nejako vlhko doma, viem ze kamaratka ma velky problem s tym v byte, len to ma za to ze susi pradlo len tak v spalni a potom sa cuduje
co sa toho skladania pradla tyka, tak tom neskladala ani ked som vesala pradlo na susiak, ze ked som ho davala dolu, tak som rovno skladala a odlozila do skrine. samozrejme nejake kosele alebo co, to zehlim aj teraz ked mam susicku. ale inak tiez len poskladam.
to je jasné, že mokré oblečenie na sušiaku bude tvoriť vlhkosť. ja som to pochopil tak, že hovorí o tom, že aj tá sušička produkuje nejakú vlhkosť, keď je zapnutá.
*teajka*
Tak keď máš doma sušiak s prádlom mokrým, tak jasné, že to urobí doma vlhko...A preto veľa ľudí ide do sušičky, aby sa im to nedialo...Aby sa toho vyvarovali...